18 december 2019

2020: sympathieke actie Frans op den Bult met de Vrienden van Frans Pas


Vanaf 2 januari 2020 start restaurant, hotel en zalencentrum Frans op den Bult met de Vrienden van Frans Pas, waarmee bezoekers punten kunnen sparen voor leuke acties en artikelen óf - en dat maakt deze actie extra bijzonder - voor Kans voor een Kind.

 

De bekende Bultpas verdwijnt per 1 januari a.s. en wordt vervangen door de Vrienden van Frans Pas, die per 2 januari kan worden aangevraagd bij de receptie. Bezoekers kunnen dan meteen beginnen met sparen. Voor elke uitgegeven euro krijgen zij 1 spaarpunt. Op de website van Frans op den Bult staat duidelijk aangegeven voor welke acties en artikelen de punten kunnen worden ingewisseld.

Leuke bijkomstigheid is dat bezoekers die aanwezig zijn in de week van hun verjaardag 100 punten cadeau krijgen.

 

Spaar mee voor Kans voor een Kind

Fantastisch onderdeel van de actie met de Vrienden van Frans Pas is dat gedurende het gehele jaar 2020 spaarpunten ook kunnen worden gedoneerd aan Kans voor een Kind. Daartoe wordt, via de receptie, een briefje met vermelding van naam en e-mailadres in de speciale Kans voor een Kind-donatiebus bij de ingang gedeponeerd.

 

Kans voor een Kind is erg blij met deze sympathieke actie, want met het totale aantal gedoneerde spaarpunten, die worden omgerekend in euro’s, kunnen weer mooie wensvervullingen worden gerealiseerd.

 

Over Frans op den Bult

De wijd en zijd bekende horecagelegenheid Frans op den Bult, gevestigd aan de Hengelosestraat 6 in Deurningen op de kruising van de Oldenzaalsestraat en de Vliegveldstraat, staat al bijna twee decennia voor Twentse gastvrijheid. In 1826 begonnen als huiskamercafé behelst Frans op den Bult nu een groot complex met een restaurant, een hotel met 57 kamers en verschillende multifunctionele zalen. Daarnaast staat de horecagelegenheid sinds jaar en dag bekend als bewaakte truckstop met plaats voor 250 trucks.

 16-06-2020   -   Mooie donatie van Urenco
26-04-2020   -   HÚ, karaoke jij ook mee?
12-02-2020   -   Vrijwilligersoverleg
04-02-2020   -   Bestuursvergadering

Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420