03 januari 2020

Blijf op de hoogte: schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


Wij houden je graag op de hoogte van allerlei nieuws van en over onze stichting. In de eerste plaats gaat het daarbij om wensvervullingen, maar het betreft ook nieuws over Stichting Kans voor een Kind, onze Founders, Sympathisanten en andere sponsors, de vele fundraise-acties, enzovoorts. Daarom versturen wij één keer per maand een digitale nieuwsbrief.

 

Waarom een abonnement op de nieuwsbrief van Kans voor een Kind?

Kans voor een Kind is opgericht om wensen te vervullen van kinderen in Twente die het vanwege lichamelijke of andere oorzaken moeilijk hebben en een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Wij willen, via onder meer onze website, social media en voorlichting op scholen en bedrijven, onze missie uitdragen en laten zien dat het geld dat we genereren daadwerkelijk wordt besteed aan wensvervullingen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om te vertellen en te laten zien hoeveel mensen en organisaties op zoveel hartverwarmende manieren financieel of anderszins hun steentje bijdragen aan het verwezenlijken van onze doelstelling. De maandelijkse nieuwsbrief vinden wij een mooi, transparant en duidelijk middel om hiervan verslag te doen.

 

Gegevens die wij gebruiken

In onze nieuwsbrief zijn zogenaamde trackingpixels geïntegreerd. Daarmee wordt het voor ons mogelijk een statistische analyse van de mate van succes te maken. Met behulp van de trackingpixels komen wij te weten of en wanneer een e-mail is geopend en welke links in de e-mail zijn geopend. De gegevens die wij zo verkrijgen, worden uitsluitend gebruikt voor het optimaliseren van onze nieuwsbrief en absoluut niet voor andere doeleinden. Belangrijk in dit verband is onze privacyverklaring.

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Indien je je wilt aanmelden voor een gratis abonnement op onze nieuwsbrief, vul dan het formulier in. Je ontvangt de nieuwsbrief dan één keer per maand.

 

Afmelden

Je kunt je op ieder gewenst moment voor het abonnement op de nieuwsbrief afmelden via de afmeldlink die bovenaan iedere nieuwsbrief wordt vermeld.

 16-06-2020   -   Mooie donatie van Urenco
26-04-2020   -   HÚ, karaoke jij ook mee?
12-02-2020   -   Vrijwilligersoverleg
04-02-2020   -   Bestuursvergadering

Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420