24 februari 2020

Even voorstellen: nieuwe Co÷rdinator wensvervullingen Susanne van Ulzen


Na heel veel jaren fantastisch vrijwilligerswerk te hebben verricht als Coördinator wensvervullingen heeft Diane de Vries het stokje overgedragen aan Susanne van Ulzen-Bult. Zij stelt zich even voor:

 

“Ik ben Susanne van Ulzen-Bult, 34 jaar, en woon samen met mijn man Pim en drie dochters Juliëtte (7), Philippine (5) en Lotteleine (2) in Oldenzaal. Met onze twee teckels Guus en Bram is ons gezin compleet en ons huis ook aardig vol.

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als gespecialiseerd verpleegkundige op de verloskamers en ben ik opleidingscoördinator/docent bij Civo Zorgopleiders die de gespecialiseerde opleidingen verzorgen van de kinderverpleegkundigen en obstetrieverpleegkundigen.

 

Ik zag de vacature voor coördinator wensvervullingen voorbijkomen en ik werd meteen enthousiast. Moeder en Kind, daar ligt mijn passie, en hoe mooi is het dan om een maatschappelijke functie te kunnen vervullen waar je hart ligt samen met een enthousiaste groep vrijwilligers?

 

Ik hoop samen met alle vrijwilligers van Kans voor een Kind heel veel mooie wensen van kinderen in Twente die lijden te mogen vervullen.”

 16-06-2020   -   Mooie donatie van Urenco
26-04-2020   -   HÚ, karaoke jij ook mee?
12-02-2020   -   Vrijwilligersoverleg
04-02-2020   -   Bestuursvergadering

Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420