14 juni 2019

Topbedrag voor Kans voor een Kind tijdens Enschedese Haringparty


Op donderdag 13 juni vond, in een uiterst gezellige ambiance, in het Van Heekpark in Enschede de inmiddels traditionele Enschedese Haringparty plaats, georganiseerd door Van Deinse Media in Enschede.

 

Vast onderdeel van de haringparty is de veiling. Prachtige kavels, variërend van schilderijen van Don Soepboer en Angelique Hannenberg tot een helikopterles bij HeliCenter, gingen onder de hamer. Zoals de traditie het wil, veilde veilingmeester Erwin Gevers, die werd bijgestaan door tv-personality Susan Blokhuis, als klapstuk het vaatje haring.

 

De totale opbrengst van liefst € 18.050,- komt ten goede aan Kans voor een Kind. Namens de stichting nam Willem Hoevers de cheque in ontvangst. In zijn dankwoordje benadrukte hij dat voor dit fantastische bedrag weer veel wensen kunnen worden vervuld.

 

De Zilveren Haring werd dit jaar overhandigd aan Dave Blank, vanwege zijn verdiensten op meerdere gebieden, zoals wetenschap en kunst.

 

Op de foto, v.l.n.r.: veilingmeester Erwin Gevers, presentatrice Susan Blokuis, Willem Hoevers, Jeroen Achterberg, directeur van Van Deinse Media en notaris Matthijs van Rozen van KienhuisHoving.

 

(Foto: Carolien Abbink)

 25-08-2019   -   Brilon geniet in Burgers Zoo
18-08-2019   -   De Almelose Voetbaldagen 2019
16-08-2019   -   Voetballes van de allerbeste

Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420