11 januari 2020

Wat en Halfwat voor Kans voor een Kind


ScanCoveryTrial

Kris kras door Scandinavië

Op donderdag 2 januari is de 10e editie van de ScanCoveryTrial van start gegaan in Haaksbergen en vandaag, zaterdag 11 januari, was hier ook de finish. Ruim 200 deelnemers hebben, met eigen auto, meegedaan aan de meest noordelijkste ‘long distance’ car tour (ruim 7000 kilometer) van Europa. Deze navigatie autotourtocht naar de Noordkaap is gereden via een route die niet van te voren bekend was en had dit jaar als bijzondere bestemming IJsland!

 

Ronny Vliesz en Arthur Rutjes zijn sinds 1994 vrienden en hebben een passie voor autorijden en dan met name richting de Noordkaap. Ze zijn samen, als team Wat en Halfwat, het avontuur aangegaan en hebben Kans voor een Kind als goed doel aan hun tocht verbonden. Hun motto:

“Veel kleine bedragen geven kinderen die een steuntje kunnen gebruiken mooie dagen”

De exacte opbrengst is nog niet bekend maar zal liggen rond de 2.000 euro. Een schitterend bedrag waarvan weer mooie wensvervullingen kunnen worden gerealiseerd.

 

Geniet mee!

Mocht je het leuk vinden de tocht te bekijken dan kan dat! Via Polarsteps hebben Ronny en Arthur al hun belevenissen (met foto's) samengevat in een geweldig reisverslag.

 

Van een onstuimige nacht op de Fjordline naar Stavanger (video), met golven tot wel 6 meter hoog, rendieren die voor hun neus de weg overstaken, een 360 graden schuiver via berm en berg (met een klein gaatje in de achterbumper) tot aan de vliegreis naar een ijskoud IJsland.

 

Team Wat en Halfwat zijn op de negentiende plaats geëindigd. Een prachtig resultaat als mooie afsluiting van deze bijzondere en avontuurlijke tocht met een geweldige opbrengst voor Kans voor een Kind! Dat is uiteraard een felicitatie en een oprecht dankjewel waard!

 

 16-06-2020   -   Mooie donatie van Urenco
26-04-2020   -   HÚ, karaoke jij ook mee?
12-02-2020   -   Vrijwilligersoverleg
04-02-2020   -   Bestuursvergadering

Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420