Donateur worden?

Indien je Kans voor een Kind financieel wilt ondersteunen met periodieke bijdragen, print dan een machtiging, vul deze in stuur deze retour aan: Stichting Kans voor een Kind, Steenweg 140, 7531 BZ Enschede.

 

<< kies en klik hier voor een word- of een pdf document

 

 

 

Eenmalige donaties

Je kunt ook een eenmalig bedrag over maken naar:

IBAN NL 31 RABO 0142071420

t.n.v. Stichting Kans voor een Kind

o.v.v. 'eenmalige donatie', naam en adres.

 

 

Kans voor een Kind in het testament?

Indien je Stichting Kans voor een Kind als begunstigde in het testament wilt benoemen, neem dan contact op met je notaris.

 

Legaat

Je kunt ervoor kiezen om een legaat aan een goed doel in het testament op te nemen. Een legaat is een duidelijk omschreven goed of een bepaald genoemd geldbedrag dat je nalaat. In dit geval zal het meestal om een geldbedrag gaan. Je kunt voor meerdere goede doelen een legaat gebruiken.

 

Erfgenaam

Je kunt er ook voor kiezen om één of meerdere goede doelen als erfgenaam te benoemen in je testament. Je kunt dan aangeven in het testament welk percentage van je erfenis het goede doel ontvangt.

 

ANBI

Een goed doel hoeft sinds 1 januari 2006 geen successierecht meer te betalen over erfenissen. Maar let op: alleen instellingen die de Belastingdienst aanmerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) kunnen gebruik maken van de fiscale voordelen. Stichting Kans voor een Kind staat geregistreerd als een ANBI.

 


Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420