Nora zingt samen met Marco: wat mooi!

Moeder Diane vertelt over de wensvervulling van haar dochter Nora:

Zondag 15 april 2018 was het dan zover! Door veel inspanning van Stichting Kans voor een Kind kreeg Nora de bijzondere mogelijkheid om Marco Borsato te ontmoeten! Een Meet & Greet in Muziekcentrum Enschede.

Met een limousine werd ze opgehaald. Wat geweldig! Na aankomst in Enschede kwam het spannende moment al snel... Marco in het echt. En wat is hij aardig!

Na een gezellig praatje mocht Nora ook nog met Marco zingen! Op het podium en met de andere bandleden erbij heeft Nora het liedje… ‘Afscheid nemen bestaat niet’ gezongen. Dit had ze ook gezongen als afscheid voor haar oma die overleden is. Dat was opgenomen maar die opnames waren we kwijtgeraakt… Dat vond Nora zo erg!

Nu is haar wens om het liedje met Marco te zingen in vervulling gegaan. Tranen in haar ogen van ontroering en blijdschap! En ze is dolblij met de mooie beelden ervan. Wat een fantastische dag! Wat een bijzonder moment! Een herinnering voor altijd!

 

Diane

 

Wensvervuller Monique Hoogma stuurde ook nog een verslag met de ontroerende toevoeging: “Wat was het een fantastische wensvervulling! Zo mooi! Wat een ontzettend lieve man die Marco. Hij heeft zelfs met Nora gezongen, geweldig!”

Ik ben gister (zondag 15 april) met Nora bij het muziekcentrum in Enschede geweest.

Ze is samen met haar moeder, een juf, een begeleidster en een vriendin met de limo van Herman Klomp uit Den-Ham opgehaald uit Denekamp. We moesten ons om 16.00 uur melden bij de artiesteningang. daar werden we ontvangen door Kiki van Team Borsato voor de meet & greet met Marco Borsato.

Wat een ontzettend leuke man is dat. Hij was zo lief met Nora, nam alle tijd voor haar, en als grote verrassing vroeg Marco aan haar of Nora met hem in de soundcheck het liedje "Afscheid nemen bestaat niet"

wilde zingen! Dat wilde Nora natuurlijk wel!

Achter het liedje zit het verhaal van het overlijden van Nora haar oma. Nora heeft toen dat liedje voor oma gezongen. Daar zijn opnames van gemaakt maar die zijn kwijt geraakt.

Wat mooi was het! Nora met Marco op het podium samen met de totale band. Ze hebben het hele liedje gezongen. Kippenvel!

's Avonds tijdens het concert werd Nora nog een keer door Marco verrast. Voordat hij het liedje "Afscheid nemen bestaat niet" ging zingen sprak hij Nora toe. Hij vertelde het publiek het verhaal van haar oma, en dat Marco in de soundcheck het liedje samen met Nora had gezongen. Iedereen klapte voor haar! Hij zong het liedje speciaal voor Nora.

Kortom het was een geweldige dag, niet alleen voor Nora maar voor iedereen die erbij mocht zijn.

Zo mooi om dit werk te doen!

Marco en Kiki en iedereen van Team Borsato heel heel erg bedankt.

En Marja Florijn van het Wilminktheater, bedankt voor jouw goede zorgen.

 

Monique Hoogma