Op volle kracht doorgaan!
27 januari 2020
Beste lezer,
Wij houden je graag op de hoogte van allerlei nieuws van en over onze stichting. In de eerste plaats gaat het daarbij om wensvervullingen, maar het betreft ook nieuws over Stichting Kans voor een Kind, onze Founders, Sympathisanten en andere sponsors, de vele fundraise-acties, enzovoorts. Daarom versturen wij één keer per maand een digitale nieuwsbrief.

In deze eerste nieuwsbrief van 2020 stellen wij graag onze Sympathisant internetbureau Netgemak voor. Niet alleen vertelt Marc Kloppers waarom hij Kans voor een Kind een warm hart toedraagt, ook heeft Netgemak ervoor gezorgd dat je je vanaf nu heel eenvoudig via www.kansvooreenkind.nl kunt inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Kans voor een Kind
Een blije Britt, Stijn, Indy, Rick, Rowen en Bas

Er worden veel wensen vervuld, vorig jaar ruim 80! Alleen mogen of kunnen wij niet van alle wensen een verslag plaatsen. En hoewel het soms een tijdje duurt voordat een wensverslag binnen is, het blijft iedere keer weer genieten. Zoals het feest van en voor Britt, de wensvervulling van Stijn die een dag mocht meelopen met brandweer en politie, of de heerlijke dag van Indy samen met haar zusje Noa. En dan het verslag van Rick die mocht slapen tussen de wilde dieren, Rowen die zijn geliefde hondje Bo terugzag en Bas die FIFA mocht spelen met o.a. Bryan Hessing in samenwerking met onze Founder Heracles Almelo! Hier doen wij het met z'n allen allemaal voor!

👉 Kijk, lees en geniet mee! 


Afbeelding

 

Sympathisant in the spotlight: Netgemak

Maandelijks stellen wij een Sympathisant voor. In deze eerste aflevering is dat internetbureau Netgemak gevestigd in Hengelo, dat onze website heeft ontworpen en gebouwd.

👉 Directeur Marc Kloppers vertelt.


Marc Kloppers

 

Nieuwspagina Kans voor een Kind scholen

De Kans voor een Kind-scholen vormen een van de belangrijke pijlers van Stichting Kans voor een Kind. Met de budgetten die Kans voor een Kind ter beschikking stelt worden mooie wensen vervuld voor leerlingen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Wij hebben, in samenwerking met Netgemak, op www.kansvooreenkind.nl onder het tabblad ‘Scholen’ een nieuwspagina aangemaakt omdat wij vinden dat er best wat meer aandacht mag komen voor de extra activiteiten die de Kans voor een Kind-scholen op deze manier kunnen realiseren. Om te benadrukken dat de scholen hun uiterste best doen voor hun leerlingen en om te laten zien dat Kans voor een Kind zo veel mogelijk in de maatschappij verankerd wil zijn.

👉 Kans voor een Kind scholen


Vacature: projectmedewerker

Stichting Kans voor een Kind vervult steeds meer wensen van kinderen die een steuntje in de rug zo goed kunnen gebruiken én verdienen. Om al die wensen te kunnen vervullen zijn veel vrijwilligers nodig. Heb je zin om op vrijwillige basis projectmedewerker te worden van Stichting Kans voor een Kind en denk je geschikt te zijn voor deze belangrijke functie, stuur dan een email  naar info@kansvooreenkind.nl.

👉 Bekijk de vacature


Vacature

 

Volg ons