KOE 10-daagse: ieder kind heeft recht op geluk
24 februari 2020
Beste lezer,
In de Kans voor een Kind-nieuwsbrief van februari lees je over de wensvervulling van Lieve, die heel graag naar Disney on Ice wilde. Je leest ook de aankondiging van het prachtige evenement KOE 10-daagse waaraan honderden scholieren uit Enschede meedoen en we stellen onze Sympathisant PLUS Jan ter Steege uit Denekamp voor. Superatleet Rob Lanting vertelt over zijn deelname aan de Ironman Triathlonwedstrijd in Kopenhagen waarmee hij veel geld hoopt in te zamelen voor Kans voor een Kind. En last but not least laten wij je graag kennismaken met onze nieuwe Coördinator wensvervullingen Susanne van Ulzen-Bult, die het stokje overneemt van Diane de Vries.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Kans voor een Kind
Lieve geniet van Disney on Ice

Op 13 december is Lieve met haar ouders en haar twee zussen naar Rotterdam vertrokken zodat ze zich rustig kon voorbereiden op de volgende dag waarop haar grote wens in vervulling zou gaan: het bijwonen van de voorstelling Disney on Ice. Lees meer over de gezellige hotelovernachting, het heerlijke ontbijt en de prachtige voorstelling!

👉 Kijk, lees en geniet mee! 


 

Katholiek Onderwijs Enschede opnieuw in actie voor Kans voor een Kind

De 4000 (!) leerlingen van 18 KOE-scholen maken zich 10 werkdagen lang hard voor andere kinderen die het niet makkelijk hebben. En dat vinden wij best KOE(L)! Geld inzamelen voor Stichting Kans voor een Kind, omdat ieder kind recht heeft op geluk.

👉 Lees meer over dit geweldige initiatief. 


Sympathisant in the spotlight: PLUS Jan ter Steege

Maandelijks stellen wij een Sympathisant voor. In deze aflevering is dat supermarkt PLUS Jan ter Steege in Denekamp, die Kans voor een Kind al zes jaar ondersteunt.

 

Jan ter Steege, op de foto met zijn vrouw Corina, vertelt.

👉 Lees meer.


Superatleet Rob Lanting zet zich in voor het goede doel

De geweldig gedreven atleet Rob Lanting heeft zich ten doel gesteld een van de zwaarste beproevingen te ondergaan die mogelijk zijn: meedoen aan de Ironman Triathlonwedstrijd in Kopenhagen op 16 augustus van dit jaar. Dat betekent maar liefst 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen en 42,2 kilometer hardlopen!

Met deze deelname gaat voor hem een wens in vervulling, maar tevens zet hij zich daarmee in voor goede doelen: Stichting Kans voor een Kind en Skik in Twente.

👉 Rob Lanting legt uit wat hem motiveert. 


Even voorstellen: nieuwe Co÷rdinator wensvervullingen Susanne van Ulzen

Na heel veel jaren fantastisch vrijwilligerswerk te hebben verricht als Coördinator wensvervullingen heeft Diane de Vries het stokje overgedragen aan Susanne van Ulzen-Bult. 

👉 Maak kennis met Susanne. 


 

Volg ons