Een opkikkertje in een vervelende tijd
30 maart 2020
Beste lezer,
In verband met het coronavirus zijn wensvervullingen en wensintakes voorlopig opgeschort. Voor al die kinderen die een steuntje in de rug zo goed kunnen gebruiken, is dat heel erg jammer en het doet ons pijn dat we op deze manier met de rug tegen de muur staan. Maar we blijven positief denken en wanneer het coronavirus de kop is ingedrukt, zullen wij met vereende krachten de wensen weer gaan vervullen. Onze vrijwilligers zijn er klaar voor.
De kinderen voor wie een wensvervulling of intake al in gang was gezet, hebben wij een leuke kaart gestuurd met een cadeautje. Meer kunnen we op dit moment helaas niet doen, maar zo willen we laten weten dat we aan deze kinderen denken. Wij wensen iedereen in deze nare periode heel veel sterkte!

Bestuur Stichting Kans voor een Kind.

Attentie

 

Zoek je een beetje hulp om iets leuks te doen?

Stel, jij bent een van die kinderen die graag iets leuks willen doen, maar je kunt even niet bedenken wat. Geen paniek, wij hebben iets voor je bedacht. Wat? Creatief zijn! Knutsel je eigen paasmandje en stuur ons een foto van het resultaat!

 

Ga naar www.kansvooreenkind.nl en download de template. Dat gaat heel eenvoudig. Kleur en versier het mandje dan zo mooi als je kunt. Knip het daarna uit en knutsel het mandje in elkaar. Natuurlijk kun je, als je het een beetje moeilijk vindt, aan papa of mama of iemand anders vragen of ze je willen helpen.

Veel succes en vooral veel plezier! Wij zijn erg benieuwd naar alle foto’s!


Sympathisant in the spotlight: PromoShopOnline.nl

Maandelijks stellen wij een Sympathisant voor. In deze derde aflevering is dat PromoShopOnline in Hengelo, die Kans voor een Kind al vele jaren ondersteunt. Jurgen Volmbroek vertelt: "Wat Kans voor een Kind voor kinderen doet geeft hoop, positiviteit. Deze kinderen - en ook hun ouders, broers en zussen - worden gehoord, ze worden gezien en ook wordt zichtbaar dat ze het soms heel zwaar hebben. En dan is het fijn dat ze zich kunnen verheugen op iets positiefs. Even weg zijn uit het ziek zijn, voor zover dat gaat..."

 

👉 Lees meer


Doe mee aan de Kans voor een Kind-Quiz

Als er een van onze vrijwilligers bij een kind langskomt voor een intake krijgt hij of zij een Kans voor een Kind-knuffelbeertje. Het is wonderbaarlijk om mee te maken hoe zo’n kind meteen verknocht raakt aan dat beertje. Sommigen laten hem niet meer los en nemen hem overal mee naar toe.
De beertjes zijn exclusief voor deze kinderen en niet te koop. Toch kun jij in aanmerking komen om zo’n lief beertje in je bezit te krijgen want wij gaan er 3 verloten. Doe mee aan onze korte quiz met vijf vragen waarin we jouw kennis van Kans voor een Kind testen en nodig vooral ook al je vrienden uit om mee te doen!

 

👉 Naar de QUIZ


Volg ons