Hé, karaoke jij ook mee?
27 april 2020
Beste lezer,
In deze Kans voor een Kind nieuwsbrief delen we graag de twee ontroerende wensverslagen van Lila en Ilsa die op 19 februari en 1 maart zijn vervuld. Ook hebben we, voor een beetje afleiding en vrolijkheid in deze verwarrende tijd, van ons Kans voor een Kind-lied een karaoke-versie gemaakt. Dat wordt meezingen dus! We stellen onze trouwe Sympathisant Autobedrijf Zuithof uit Bornerbroek voor en natuurlijk hopen we dat we snel weer kunnen starten met dat wat wij het allerliefste doen: wensen vervullen van kinderen die dat steuntje in de rug zo goed kunnen gebruiken.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Kans voor een Kind
Mooie wensvervullingen van Lila en Ilsa

Normaal gesproken worden er maandelijks meerdere wensen vervuld, maar dat is helaas in deze nare periode niet het geval. Gelukkig kwamen er nog twee wensverslagen binnen van vóór de corona-periode, die van Lila en Ilsa. En die willen we jullie uiteraard niet onthouden. Geniet ervan!

 

👉 Wensververslagen


 

Sympathisant in the spotlight: Autobedrijf Zuithof

Maandelijks stellen wij een Sympathisant voor. In deze vierde aflevering is dat Autobedrijf Zuithof in Bornerbroek, dat al vele jaren begaan is met Kans voor een Kind.

 

👉 Irma en René Zuithof vertellen


Hé, karaoke jij ook mee?

We hebben een karaoke-versie gemaakt van ons Kans voor een Kind-lied. Een aardig idee dachten wij, een leuke muzikale activiteit in deze vervelende periode. Dus zeggen we: zing en dans mee met ons fantastische koor en maak een leuk filmpje!

 

👉 Ga jij binnenkort viral?


Laat een wens uitkomen

Wil je eerst zien wat de doelstelling van de stichting is om te kunnen zien of jouw wensaanvraag door de stichting kan worden vervuld, lees dan op onze website de criteria en de procedure.

 

👉 Wens opgeven


 

Volg ons