Februari 2020: KOE 10-daagse: ieder kind heeft recht op geluk

Wij houden je graag op de hoogte van allerlei nieuws van en over onze stichting. In de eerste plaats gaat het daarbij om wensvervullingen, maar het betreft ook nieuws over Stichting Kans voor een Kind, onze Founders , Sympathisanten en andere sponsors, de vele fundraise-acties, enzovoorts. Daarom versturen wij één keer per maand een digitale nieuwsbrief.


In de Kans voor een Kind-nieuwsbrief van februari lees je over de wensvervulling van Lieve, die heel graag naar Disney on Ice wilde. Je leest ook de aankondiging van het prachtige evenement KOE 10-daagse waaraan honderden scholieren uit Enschede meedoen en we stellen onze Sympathisant PLUS Jan ter Steege uit Denekamp voor. Superatleet Rob Lanting vertelt over zijn deelname aan de Ironman Triathlonwedstrijd in Kopenhagen waarmee hij veel geld hoopt in te zamelen voor Kans voor een Kind.

En last but not least laten wij je graag kennismaken met onze nieuwe Coördinator wensvervullingen Susanne van Ulzen-Bult, die het stokje overneemt van Diane de Vries.

 

Nieuwsbrief bekijken

 


Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420