Overzicht Founders

Om alle wensen en activiteiten uit te kunnen voeren is veel geld nodig. Daarom is Kans voor een Kind gebaat bij Founders die structureel hun financiële medewerking verlenen. De Founders zijn oprecht betrokken bij het werk van Kans voor een Kind en dragen, naast de financiële bijdrage, hun steentje bij waar ze maar kunnen.

De bijdrage van Founders bedraagt minimaal € 2.500 (exclusief btw) per jaar gedurende een contractperiode van 3 jaar. Wil je in een persoonlijk gesprek het Foundership van Kans voor een Kind bespreken? Vul dan het aanvraagformulier in.

 

Artica, Ootmarsum

artica.nl
Artica

MerkstrategieŽn, concepten, campagnes, beursbelevingen en zo meerÖ het zijn Ďslechtsí oplossingen die uit creativiteit volgen. Bij Artica komen creativiteit en oplossingen van eigen bodem.

in het Veld groep, Enschede

inhetveld.nl
in het Veld groep

In het Veld groep is uw partner voor facilitair maatwerk in schoonmaak, bedrijfscatering, housekeeping, specialistische reiniging, glasbewassing, gevelreiniging en andere facilitaire diensten en producten voor uw bedrijfsomgeving.

Machinefabriek Heerbaart, Hengelo

machinefabriek-heerbaart.com
Machinefabriek Heerbaart

Machinefabriek Heerbaart in Hengelo werd opgericht in 1921 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd als innovatief leverancier van kwaliteitsproducten voor de (petro)chemische, hydraulische en filterindustrie. Heerbaart heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot approved supplier voor wereldmerken.

Heracles Almelo, Almelo

heracles.nl
Heracles Almelo

Betaald voetbal organisatie.

Nedko-Kozijntechniek, Enschede

nedko-kozijntechniek.nl
Nedko-Kozijntechniek

In 1991 is Nedko-Kozijntechniek opgericht en gestart met de productie van kunststof kozijnen voor de plaatselijke markt. Ook de montage werd verzorgd door eigen montageploegen. Naast de productie voor de eigen montageploegen werden er steeds meer kozijnen geproduceerd voor wederverkopers. Naarmate de jaren verstreken, is Nedko dan ook uitgegroeid tot een bekende speler op de Nederlandse markt met een landelijke dekking.

Koopman AssurantiŽn, Albergen

koopmanalbergen.nl
Koopman AssurantiŽn

Koopman AssurantiŽn is al jarenlang de tussenpersoon op het gebied van verzekeringen, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kan men bij Koopman AssurantiŽn terecht voor een onafhankelijk hypotheek- en pensioenadvies.

Kuipers Logistics, Oldenzaal

kuiperslogistics.nl
Kuipers Logistics

Een logistieke dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Kuipers Logistics biedt u een totaalconcept voor transport binnen Europa, met als core-business transport van en naar ItaliŽ.

Loogisch, Fleringen

datisloogisch.nl
Loogisch

Leverancier van communicatie, IT, beveiliging en domotica. †††††
Daar waar techniek telt.

Riwald Recycling, Almelo

riwald.nl
Riwald Recycling

Riwald Recycling is een van de grotere spelers op het gebied van metaalrecycling in Nederland. Riwald Recycling is gespecialiseerd in het verwerken van schroot en non-ferro metalen en heeft 3 vestigingen in Nederland.

Van Uhm, Borne

vanuhm.nl
Van Uhm

Van Uhm professionals in food processing levert machines en service voor de Nederlandse voedselverwerkende industrie om productieprocessen zo efficiŽnt mogelijk te laten verlopen en stilstand in de productie te voorkomen.