Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Wensen

Wensen vervullen, daar gaat het om bij het werk van Kans voor een Kind. Wensen van kinderen uit Twente of kinderen die duidelijk met Twente verbonden zijn. Op de pagina vervulde wensen vind je een selectie van de honderden wensen die al vervuld zijn.

 

Je kunt zelf ook een wensvervulling aanvragen. Je moet dan wel eerst checken of de aanvraag aan de criteria voldoet. Lees dan eerst even hoe de procedure in elkaar zit.

Kans voor een Kind is al heel lang actief. In al die jaren zijn er honderden wensen vervuld. Wensen van kinderen die zo graag dat ene speciale moment of avontuur willen meemaken. Een mooie selectie van die wensvervullingen kun je via onderstaande link vinden. Beleef de blijdschap, het geluk en het plezier. Dit is waar Kans voor een Kind het voor doet!

 

 

Wil jij ook de wens van een kind in vervulling laten gaan? Vul dan het aanvraagformulier in. Daarna nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Check wel eerst of jouw wensaanvraag door de stichting kan worden vervuld. Lees daarom eerst meer over onze criteria en de procedure.