Maart 2020: Een opkikkertje in een vervelende tijd

Wij houden je graag op de hoogte van allerlei nieuws van en over onze stichting. In de eerste plaats gaat het daarbij om wensvervullingen, maar het betreft ook nieuws over Stichting Kans voor een Kind, onze Founders , Sympathisanten en andere sponsors, de vele fundraise-acties, enzovoorts. Daarom versturen wij één keer per maand een digitale nieuwsbrief.


In de editie van maart onder anderen aandacht voor het coronavirus. In verband met het coronavirus zijn wensvervullingen en wensintakes voorlopig opgeschort. Voor al die kinderen die een steuntje in de rug zo goed kunnen gebruiken, is dat heel erg jammer en het doet ons pijn dat we op deze manier met de rug tegen de muur staan. Maar we blijven positief denken en wanneer het coronavirus de kop is ingedrukt, zullen wij met vereende krachten de wensen weer gaan vervullen. Onze vrijwilligers zijn er klaar voor.
De kinderen voor wie een wensvervulling of intake al in gang was gezet, hebben wij een leuke kaart gestuurd met een cadeautje. Meer kunnen we op dit moment helaas niet doen, maar zo willen we laten weten dat we aan deze kinderen denken. Wij wensen iedereen in deze nare periode heel veel sterkte!

Bestuur Stichting Kans voor een Kind.

 

Verder in deze editie:

 

 

Nieuwsbrief bekijken

 

 


Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420