Overzicht founders

Om alle wensen en activiteiten uit te kunnen voeren is veel geld nodig. Daarom is Kans voor een Kind gebaat bij Founders die structureel hun financiële medewerking verlenen. De bijdrage van Founders bedraagt minimaal € 2.500 (exclusief btw) per jaar gedurende een contractperiode van 3 jaar. Wil je in een persoonlijk gesprek het Foundership van Kans voor een Kind bespreken? Vul dan het aanvraagformulier in.

 

Riwald Recycling, Almelo

riwald.nl
Riwald Recycling

Riwald Recycling is een van de grotere spelers op het gebied van metaalrecycling in Nederland. Riwald Recycling is gespecialiseerd in het verwerken van schroot en non-ferro metalen en heeft 3 vestigingen in Nederland.

Kuipers Logistics, Oldenzaal

kuiperslogistics.nl
Kuipers Logistics

Een logistieke dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Kuipers Logistics biedt u een totaalconcept voor transport binnen Europa, met als core-business transport van en naar ItaliŽ.

Heracles Almelo, Almelo

heracles.nl
Heracles Almelo

Betaald voetbal organisatie.

Omix, Deventer

omix.nl
Omix

De grootste dienstverlener van Nederland op het gebied van onderwijslogistiek: voor up-to-date vakkennis, training van medewerkers en direct inzetbare onderwijslogistieke professionals.

in het Veld groep, Enschede

inhetveld.nl
in het Veld groep

In het Veld groep is uw partner voor facilitair maatwerk in schoonmaak, bedrijfscatering, housekeeping, specialistische reiniging, glasbewassing, gevelreiniging en andere facilitaire diensten en producten voor uw bedrijfsomgeving.

In Person, Enschede

inperson.nl
In Person

Uitzendbureau met tientallen vestigingen in heel Nederland. De diensten van In Person zijn Uitzenden, Payrolling, In House, Mobiliteit, Werving & Selectie en Outsourcing.

Loogisch, Fleringen

datisloogisch.nl
Loogisch

Leverancier van communicatie, IT, beveiliging en domotica. †††††
Daar waar techniek telt.

Artica, Ootmarsum

artica.nl
Artica

MerkstrategieŽn, concepten, campagnes, beursbelevingen en zo meerÖ het zijn Ďslechtsí oplossingen die uit creativiteit volgen. Bij Artica komen creativiteit en oplossingen van eigen bodem.

Koopman AssurantiŽn, Albergen

koopmanalbergen.nl
Koopman AssurantiŽn

Koopman AssurantiŽn is al jarenlang de tussenpersoon op het gebied van verzekeringen, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kan men bij Koopman AssurantiŽn terecht voor een onafhankelijk hypotheek- en pensioenadvies.

Van Uhm, Borne

vanuhm.nl
Van Uhm

Van Uhm professionals in food processing levert machines en service voor de Nederlandse voedselverwerkende industrie om productieprocessen zo efficiŽnt mogelijk te laten verlopen en stilstand in de productie te voorkomen.


Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420