Overzicht founders

Om alle wensen en activiteiten uit te kunnen voeren is veel geld nodig. Daarom is Kans voor een Kind gebaat bij Founders die structureel hun financiële medewerking verlenen. De bijdrage van Founders bedraagt minimaal € 2.500 (exclusief btw) per jaar gedurende een contractperiode van 3 jaar. Wil je in een persoonlijk gesprek het Foundership van Kans voor een Kind bespreken? Vul dan het aanvraagformulier in.

 

Van Deinse Media, Enschede

www.vandeinsemedia.nl
Van Deinse Media

Uitgeverij Van Deinse Media geeft eigen magazines uit, maar levert ook 'custom media' en relatiemagazines, en organiseert evenementen. Van Deinse Media beschikt over een eigen, creatieve ontwerpstudio.

Impulse Info Systems, Oldenzaal

www.impulse-info.com
Impulse Info Systems

Impulse Info Systems behoort tot de grootste leveranciers op het gebied van informatiesystemen voor de Geestelijke gezondheidszorg in Nederland met vestigingen in Oldenzaal, Waalwijk en Pécs (Hongarije).

Riwald Recycling, Almelo

www.riwald.nl
Riwald Recycling

Riwald Recycling is een van de grotere spelers op het gebied van metaalrecycling in Nederland. Riwald Recycling is gespecialiseerd in het verwerken van schroot en non-ferro metalen en heeft 3 vestigingen in Nederland.

Kuipers Logistics, Oldenzaal

www.kuiperslogistics.nl
Kuipers Logistics

Een logistieke dienstverlener in de ruimste zin van het woord. Kuipers Logistics biedt u een totaalconcept voor transport binnen Europa, met als core-business transport van en naar Italië.

Heracles Almelo, Almelo

www.heracles.nl
Heracles Almelo

Betaald voetbal organisatie.

Omix, Deventer

www.omix.nl
Omix

De grootste dienstverlener van Nederland op het gebied van onderwijslogistiek: voor up-to-date vakkennis, training van medewerkers en direct inzetbare onderwijslogistieke professionals.

in het Veld groep, Enschede

www.inhetveld.nl
in het Veld groep

In het Veld groep is uw partner voor facilitair maatwerk in schoonmaak, bedrijfscatering, housekeeping, specialistische reiniging, glasbewassing, gevelreiniging en andere facilitaire diensten en producten voor uw bedrijfsomgeving.

In Person, Enschede

www.inperson.nl
In Person

Uitzendbureau met tientallen vestigingen in heel Nederland. De diensten van In Person zijn Uitzenden, Payrolling, In House, Mobiliteit, Werving & Selectie en Outsourcing.

Loohuis, Fleringen

www.loohuis.nl
Loohuis

Leverancier van telecom- en datacommunicatie oplossingen en van beveiliging van woon- en werkomgeving.

Artica, Ootmarsum

artica.nl
Artica

Merkstrategieën, concepten, campagnes, beursbelevingen en zo meer… het zijn ‘slechts’ oplossingen die uit creativiteit volgen. Bij Artica komen creativiteit en oplossingen van eigen bodem.


Steun ons met uw bijdrage op rekeningnummer:

IBAN NL 31 RABO 0142071420