Aho met de limousine naar Hellendoorn

Aho is nu vier jaar een paar jaar geleden had hij Lymfeklierkanker gehad en mocht daarom een wens doen. Hij koos voor een dagje Hellendoorn.

 

Woensdag 2 mei kwam s’ ochtens een limousine met chauffeur bij ons voor de deur. Een lange witte met donkere ramen. We vonden dit allemaal heel bijzonder en maakten foto’s en na de auto te bekijken reden we weg. Het was mooi weer niet te koud en niet te warm.

 

We kwamen al vroeg aan en konden bij binnenkomst foto’s maken met Baba de grote knuffel van Hellendoorn. Aho was in bijna alle attracties geweest waar hij in mocht. De hoge glijbaan vond hij het leukst. Het was behoorlijk druk omdat het de vakantieperiode was en mooi weer was. We hadden daar nog ieder een hamburgermenu gegeten en de tijd vloog voorbij.

 

Om half vijf kwam de limo ons weer ophalen om naar de pannenkoekenhuis te gaan. Daar hadden we nog ieder een grote pannenkoek gegeten en toen kwam de limo ons weer ophalen om ons naar huis te brengen. We waren ongeveer half zeven thuis. Bij thuiskomst kregen we van onze buurman een foto van ons met de limo ingelijst. Aho en wij allen vonden het heel leuk en de kinderen waren allen heel moe toen we thuis waren. Ze waren allen al vroeg naar bed gegaan. Aho heeft het er nog steeds over dat hij het zo leuk vond.