Alousha kon eindelijk weer kind zijn

Mei 2016


Ik heb mijn dochter Alousha Triest voor een wensvervulling opgegeven omdat ze de ziekte van Perthes heeft, sinds 2014.

 

Bij deze ziekte maakt haar lichaam geen nieuw bot aan, maar breekt het juist af. Ze heeft het bij de rechter heup waardoor ze twee jaar niet heeft mogen rennen, springen, sporten en dus geen kind kon zijn. Na alle operaties en revalidatie, krukken en rolstoel had ze wel iets verdiend, dus vandaar haar wens. Ze wilde met de limousine naar Disneyland Parijs.

Op 2 mei zijn we middenin de nacht opgehaald in stijl met een limousine. Hiermee werden we naar de bus gebracht van het vertrekpunt naar Parijs!
Eenmaal in de bus richting Parijs kwam het voor de kinderen dichterbij en ze konden bijna niet slapen. Na een aantal uren kwamen we in de middag aan bij het hotel. Na het inchecken gelijk het park in! Hier droomt elk kind van. We hebben veel mooie attracties gehad. De Space Mountain was heeeeel gaaf en ging hard en over de kop! We hadden er mooi weer bij en konden tot ’s avonds op het park lopen. Na zo’n dag waren de kinderen helemaal op en moesten we ze op onze schouder dragen en naar bed brengen.


De volgende dag het ontbijt gingen we weer naar het park. Lekker genieten! De shows en parades waren ook geweldig. Nog1 dagje en dan weer naar huis. De 3e dag rond 14.45 uur gingen we weer terug naar Nederland en we waren om ongeveer 1.00 thuis. We werden alweer in stijl opgehaald, met een Hummer. Wat een verrassing voor ons!

 

Moeder van Alousha

Deze droom vergeten we nooit, Stichting Kans voor een Kind bedankt voor alles!