Amy geniet van de bergen

April 2017

 

Al twee weken lang was ze al zo zenuwachtig: eindelijk ging ze naar de bergen toe!. We gingen naar Winterberg toe. We kregen daar een super de luxe huisje met sauna en zonnebank op zo’n 800 meter hoogte en Amy heeft echt genoten! Amy gespeeld en rende op de bergen en de lucht deed haar heel erg goed. De week voor de wens was Amy nog heel benauwd doordat ze de griep had gehad.

 

Toen we aankwamen wilden Daan en Amy gelijk naar de speeltuin toe dat hebben ze ook gelijk gedaan. En ’s avonds lekker gezwommen in het zwembad van het park. Zaterdags was het weer een beetje slecht; het regende de hele dag maar dat mocht de pret niet drukken, want zo konden we van het luxe huisje genieten en van de faciliteiten van het park die ze aanboden.

 

Op zondag werd er een grote zoektocht naar paaseieren georganiseerd. We gingen een heel stuk de bergen in wandelen en Amy kon heel erg goed meekomen met de wandeling. Alle drie de kinderen hadden een doos vol met chocolade-eieren en paaseieren. Daarna was er nog paasgebak maken. Toen het droog was zijn we naar het hoogste punt van de berg gelopen. Daar werden we verrast door een sneeuwbui en toen kon de winterpret beginnen. Dat was een echte verassing: lekker ravotten in de sneeuw er kwam veel sneeuw!

 

Op maandag zijn we naar Ford fun geweest, een pretpark, en dat was erg leuk. Er waren wel dingen dicht door het slechte weer maar dat heeft ook zijn pluspunten, want er waren geen lange wachtrijen. ’s avonds hebben we nog lekker gegourmet in het huisje en zijn we nog lekker wezen zwemmen en hebben we genoten van de sneeuwbuien; grote sneeuwballen pret dus.

 

Dinsdags zin we nog naar de zoutgrotten geweest. Dat kon niet eerder want ze waren volgeboekt. Daar hebben we lekker in een stoel gelegen naar rustige muziek luisteren en de lucht daar opsnuiven. Amy vond dat heel fijn en we merkten dat bij Amy veel slijm los kwam. Daarna hebben we nog in de sneeuw gespeeld en zijn we naar huis gegaan. Een mooi weekend was weer voorbij.


Dank jullie wel voor deze mooie kans. Dit heeft Amy en ons heel erg goed gedaan.


Veel liefs van Amy en familie