Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Anouks droomreis naar Disneyland!

27 december 2010

 

Na maandenlange voorpret was het maandag 27 december eindelijk zover! Anouks grootste wens ging in vervulling: op bezoek bij Pluto, Goofy en de rest van de figuren in Disneyland! ’s morgens om 06.00 uur werden we door Gerrit opgehaald en de reis er naar toe was al één groot feest.

 

Toen we eenmaal onze koffers uitgepakt hadden na aankomst, gingen we direct het park in… en ja hoor, we hadden geluk. Er begon net een prachtige kerstoptocht; wat was dat genieten! Anouk en haar zusje Sanne wisten niet wat ze zagen. Dat beloofde veel goeds voor de komende 3 dagen. ’s morgens waren de dames erg vroeg wakker: “Ja mam, het kan écht niet dat Mickey op ons moet wachten," zei Anouk, dus gingen we op een draf naar de lobby waar ze op de foto gingen en natuurlijk een handtekening kregen.

Elke ochtend hebben we heerlijk ontbeten, maar een daarvan was toch wel heel speciaal, namelijk de ochtend dat er in Mickey’s cafe meerdere figuren bij je aan tafel kwamen en met je op de foto gingen en je daarna de beroemde handtekening kreeg. Wat ze ook heel bijzonder vonden, was de grootste stuntshow allertijden, ze mochten zelfs op de set komen om met de echte stuntmannen kennis te maken.

 

De dagen in het park waren geweldig, je zag de kinderen stralen van geluk. Dat was als ouders ook flink genieten natuurlijk! Het was ook prachtig om te zien hoe Anouk zo’n goede band had met Gerrit, de chauffeur (beter gezegd vriend) die ons de prachtige dagen begeleid heeft. Wij zijn zowel de stichting Kans voor een Kind als Gerrit enorm dankbaar voor alles! Het was niet alleen een droomreis voor Anouk, maar ook een droomreis voor papa en mama die enorm genoten hebben van het geluk van hun kind!

 

Liefs,

Etiënne, Natasja, Anouk & Sanne