Babet is de koningin te rijk

Een vriendin van Babet had haar via de Stichting opgegeven, maar Babet zelf wist toen nog nergens van. 

 

Babet vertelt: “Toen ze me vertelden dat ik een verrassing zou krijgen was ik erg nieuwsgierig omdat ik niet wist wát ik zou krijgen. Later vertelde mijn moeder mij dat Kelly me had opgegeven en dat ik een wens mocht doen. Die woensdag zou er iemand van de stichting langs komen. Ik was natuurlijk helemaal blij! Mijn wens was om samen met Mirle, Kelly en Susan een beautydag en een fotoshoot te doen.”

 

Babet vertelt verder: “Op de dag van de wens 14 september 2009 vertelde mijn moeder me ’s ochtends ook nog dat we eerst zouden gaan winkelen. Ik vond het helemaal super! Ik werd samen met mijn vriendinnen opgehaald door Maaike en toen zijn we naar Koopman in Tilligte geweest. De winkel is op maandag gesloten, dus we hadden de hele winkel voor ons alleen, het was echt geweldig! We hebben allemaal erg leuke kleren uitgezocht.” Koopman Mode in Tilligte heeft op deze manier een grote bijdrage geleverd aan het realiseren van de wens van Babet. 

 

Nadat er kleren uit waren gezocht was het tijd voor de dames om te lunchen. Bij het Podium in Denekamp stond een tafel voor hen klaar, ze zijn verwend met allerlei soorten broodjes met beleg en een bittergarnituur. De dames waren erg onder de indruk van de entourage. Babet en haar vriendinnen waren het er over eens: “Het was erg lekker!” 

 

Toen was het tijd om naar de beautysalon te gaan. In het geval van de meiden was dit welnessboerderij het Bellinckhofje in Weerselo. Een team van drie schoonheidsspecialistes stond klaar om de dames eens flink onder handen te nemen. “We werden helemaal verwend. We kregen maskers en daarnaast werden ons nagels, ons haar en onze make-up gedaan. We zagen er allemaal supermooi uit!” 

 

Na deze verwenbehandeling stond de fotograaf klaar om de meisjes op de foto te zetten. Franc Ensink (www.snapsby.nl) heeft deze dag geheel belangeloos foto’s van de meiden gemaakt. 

 

“We vonden het helemaal geweldig, echt een dag om nooit te vergeten!”