Bedankfeest Emma zeer geslaagd

Op zaterdag 16 augustus heeft Emma Fokke een bedankfeest gegeven voor alle mensen die hen de afgelopen 2 jaar zo enorm gesteund hebben. Emma heeft ALL (Acute lymfatische leukemie) gehad. In maart 2008 is ze schoon verklaard. Wat is er dan nog mooier om een wens, zo puur uit een kinderhart, te kunnen vervullen als stichting?

 

De familie Fokke wist alleen dat ze om 15.00 uur ongeveer tachtig mensen voor de deur zouden hebben staan, en dat ze rond 21.00 uur weer terug zouden zijn. Ook de gasten waren nergens van op de hoogte. Met twee grote touringcarbussen van OTC vertrokken ze naar De Rustende Jager in Bentelo. Daar stond hen een geweldige middag te wachten. Er was een DJ (Spyke), een schilder (Martin Hermes), een grimeur, een fotograaf en er waren allerlei attracties aanwezig, zoals een skelterracebaan, een luchtkussen e.d.

 

Voor de kinderen was er een buffet en voor de volwassenen een barbecue. De tijd vloog om en iedereen leek zich goed te vermaken. Zo hield Spyke nog de kampioenschappen limbodansen. En wie won deze wedstrijd? Jawel, opa. Hij was onbetwist kampioen.

 

Aan het eind van de dag onthulde de kunstschilder twee schilderijen, waar de gasten aan mee hadden geholpen, één voor Emma, en één voor de ouders. Met een voldaan gevoel keerden de gasten terug naar Vriezenveen. Het was een feest, zoals vader zei, waarmee ze een moeilijke tijd konden afsluiten. Iedereen werd bedankt voor de steun, en de familie ontving een groot applaus.