Britts onvergetelijke verblijf in een super hotel

“Hoi mijn naam is Britt Noordkamp en mijn grootste wens was om in een hotel te slapen en heerlijk gemasseerd en verwend te worden. Ik heb het hier al jaren over.

Ik was dan ook super blij toen mijn moeder mij op de boerderij kwam vertellen dat ik met oma Joke ging slapen in een hotel met alles er op en er aan.

We werden thuis door een taxi opgehaald die ons bij Landhuishotel Bloemenbeek afzette.  We werden opgewacht door superaardige mensen van het hotel en we kregen bij binnenkomst eerst drinken met iets lekkers.

Toen hebben we ook nog de eigenaar van het hotel ontmoet en de honden die er woonden, Holly en Max, ze waren erg gezellig.

Later die middag ben ik lekker gemasseerd en heeft oma zich de nagels laten doen. Ook kreeg ik slippers, zeepjes en bodylotion cadeau. Die middag heb ik nog even gezwommen in het zwembad onder het hotel, ik was helemaal alleen in het water.

Weer terug op de kamer stonden er allerlei lekkere dingen op de tafel en drinken in de minibar, ook hadden we roomservice en kon ik van alles bestellen, erg cool. Toen was het tijd om te gaan eten we kregen eerst een amuse, een soort kleine hapjes. De bloemkoolsoep was lekker, maar mijn favoriet was de kroepoek met fruitsaus. Ik mocht zelf het dessert (dat is een net woord voor toetje) in de enorme keuken maken. Na het eten hebben we nog lekker in de tuin gezeten en natuurlijk met de honden geknuffeld. Ik heb die nacht weinig geslapen.

’s Morgens hebben we heerlijk ontbijt gehad met allemaal lekkere dingen en heb ik nog even gezwommen. Daarna hebben we nog wat gedronken in de tuin en was het al weer tijd om naar huis te gaan. De taxi kwam ons weer ophalen en heeft ons naar huis gebracht.

Dit was een super de luxe en onvergetelijke toffe dag en ik wil nog een keer weer komen.”    

Groetjes Britt