Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Cas met Jannes en Gert-Jan

31 maart 2009

 

Cas had een grote wens: paardrijden samen met zijn idool Jannes. En toen was het eindelijk zover; het werd voor Cas een onvergetelijke dinsdagmiddag. Dat wilde hij Kans voor een Kind laten weten met het volgende bedankbdriefje:

 

“We willen jullie nogmaals bedanken voor de leuke dag die we hebben gehad vorige week dinsdag. Mede dankzij het mooie weer en de inzet van jullie team, Jannes en Gert-Jan was het een onvergetelijke dag.

 

Om 13.00 uur werden we door de taxi opgehaald en ongeveer een half uurtje later waren we al bij de manege bij het Hulsbeek. We moesten nog even wachten op Leonie de andere meiden, Jannes en Gert-Jan. We werden een beetje verrast door de grote hoeveelheid pers die aanwezig was. Maar dit was ook wel leuk. Er werd ons koffie en fris aangeboden en even later kon het feest beginnen.

 

Cas mocht een pony uitzoeken en Jannes en Gert-Jan gingen meteen met hem de buitenbak in. Ook Ruben en Wout mochten rijden maar Ruben was een beetje huiverig, Wout wou wel graag.

 

Na zo'n anderhalf uur was het mooi genoeg geweest, we kregen weer wat te drinken aangeboden en hebben lekker met de hele club buiten in de zon gezeten.

Om 16.15 kwam de taxi ons weer ophalen en ging het richting Enschede.. Daar werden we ook nog getracteerd op een lekker etentje bij Le Pompidou. De jongens aten poffertjes en patat en papa en mama hebben een heerlijke spies gegeten... Rond 18.30 waren we weer thuis."

 

Het was echt een hele leuke dag, waar we jullie nog eens hartelijk voor willen bedanken!!

 

Groetjes,

 

Cas en de hele familie