Colin en Esmee in cool Amsterdam

We werden bij mama thuis opgehaald met de limousine! In de limousine waren allemaal lekkere dingen voor ons neergelegd. Hier hebben we samen met mama en papa van gegeten onderweg naar Amsterdam. De chauffeur was heel leuk en we mochten de tv aan doen onderweg.

 

Toen we bij het hotel kwamen, kwam er een mevrouw die ons naar de bar bracht. Hier stond voor ons een kindercocktail met vuurwerk klaar! Dit hebben we eerst opgedronken. Daarna gingen we naar onze kamer. Deze was vol met ballonnen en er stonden ijsjes en chocolaatjes voor ons klaar.

 

We hebben eventjes gespeeld op de kamer. Toen zijn we naar Nemo geweest. We hebben hier allemaal leuke dingen kunnen doen zoals met bellenblaas en foto’s van onze schaduw. We hebben in de stad wat gegeten bij de Macdonalds en wat rond gekeken op het grote plein.

 

De dag daarna gingen we met de bus naar Madam Tussauds. Dit was het coolste van het hele weekend. We zijn met heel veel beroemde mensen op de foto geweest. Zelfs onze lievelingsmensen.

 

Daarna hebben we gewinkeld en met de cadeau bonnen heel veel nieuwe kleren gekocht. We gingen met tassen vol terug naar het hotel. Daarna hebben we een wandeling gemaakt in het Vondelpark en hier hebben we ook gegeten. Het was heel gezellig want er was ook een festivals dus er was veel muziek.

 

De laatste dag hebben we nog rond gekeken in het centrum en op het eind hebben we de rondvaart gemaakt op de boot. Dit vonden we echt super cool! We hebben veel geleerd over Amsterdam en de geschiedenis.

 

We hebben op het station allemaal lekkers gekocht voor in de trein. Oma haalde ons op op het station en toen hebben we thuis al onze mooie nieuwe dingen laten zien.

 

We vonden alles super cool en vinden Ine Suelmann super lief dat ze dit allemaal voor ons heeft geregeld!

 

Bedankt en veel liefs Colin en Esmee!