Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Damians weekend in Center Parcs en Plopsaland

In september 2012 hebben wij van Kans voor kind een heerlijk weekend weg gekregen naar Center Parcs de Huttenheugte, gecombineerd met een bezoek aan Plopsaland.

Vrijdag kwamen we aan en na de sleutel van ons huisje te hebben opgehaald en de spulletjes te hebben weggebracht, hebben we lekker een hapje gegeten in het buffetrestaurant. Daarna gingen we op tijd naar bed zodat we er de volgende dag tegenaan konden.

Zaterdags gingen we op tijd eruit om een hapje te eten en daarna uiteraard snel naar Plopsaland te gaan. Daar zijn we fijn een paar uurtjes gebleven. Damian heeft daar al zijn favorieten ontmoet zoals Bumba, Bumbalu en Mega Mindy.

Hierna zijn we terug gegaan naar het park om nog lekker even een duik in het zwembad te nemen. Ook dit is natuurlijk een feest.

Tegen de avond hebben we nog even heerlijk gewandeld door de mooie omgeving van de Huttenheugte.

De volgende dag hebben we een beetje hetzelfde schema aangehouden en ’s avonds hebben we ook nog even kennis gemaakt met de spelletjeshal.

Maandag was het al weer tijd om naar huis te gaan. We pakten de spulletjes in, leverden de sleutel in en hebben nog even heerlijk gezwommen. Vervolgens gingen we richting huis met als afsluiter onderweg lekker naar McDonalds.

Damian, en wij ook natuurlijk, hebben echt een geweldig weekend gehad.

Wij willen Kans voor een kind dan ook echt heel erg bedanken voor deze mogelijkheid!

 

Liefs Ricardo, Maaike en vooral Damian