De grote verwen-verrassing voor Benthe

18 juli 2017

 

Eindelijk was het zover, de wens van Bente kwam uit.

Nadat ze van school was gehaald reden we door naar Weerselo, naar de prachtige spaboerderij ’t Bellinckhofje. Bente vond het heel spannend want ze had geen idee wat er haar allemaal te wachten stond.

Zodra we bij de spaboerderij waren aangekomen, werden we vriendelijk ontvangen en meegenomen naar boven. We krijgen beiden wat te drinken en konden we onze zwemkleding en badjes aandoen. We mochten eerst heerlijk relaxen in een bubbelbad. Wat vond ze al het schuim prachtig. Boven kregen we een heerlijk kopje koffie en ranja met wat lekkers.

We mochten mee naar beneden voor een heerlijke gezichtsbehandeling. “Wat gek hè mama er zitten allemaal bolletjes op mijn gezicht,” was het eerste dat Bente zei tijdens de scrub. Wat een praatjes ondertussen, maar wat genieten. Tijdens een heerlijk masker werden onze nagels ook nog gelakt, roze met glitters natuurlijk voor Bente want dat hoort natuurlijk bij een prinses.

Bente werd ook nog prachtig opgemaakt en haar haar werd mooi gemaakt. Toen kwam nog een verrassing: een geweldige prinsessenjurk met kroon en stafje. Wat een gelukkige Benthe.

Zodra de kleren aan waren, gingen we naar buiten om foto’s te maken. Bente moest allerlei bewegingen maken en op verschillende manieren staan. Het was eerst een beetje ongemakkelijk maar later vond het ze het heel leuk. Mama moest ook nog even helpen met het licht, alles voor geweldige foto’s.

Als afsluiter van deze leuke middag mochten we met papa en Daan uit eten bij Bolle Jan. Wat een feest! We hebben heerlijk gegeten en het was super geregeld.

We willen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt bedanken: Kans voor een kind, jullie zijn een geweldige organisatie en hopelijk mogen jullie nog vele kinderen blij maken met een wens. Manon van Goethem bedankt dat je alles voor ons hebt geregeld. ’t Bellinckhofje: super bedankt voor de heerlijke verwenmiddag. Franc Ensink, ontzettend bedankt voor de prachtige foto’s. Bolle jan bedankt voor het lekkere eten. En tenslotte dank aan de Dondersteen spellenwinkel voor het cadeau voor Daan.