Delano beleeft een super dag bij 3FM

Ik wilde altijd al graag naar 3FM. Jorieke, mijn begeleider, mailde het naar Kans voor een Kind en toen kwam er een mevrouw langs van Kans voor een Kind om kennis met mij te maken en te vragen wat mijn wens was. Ik zei gelijk enthousiast ‘ik wil naar 3FM’, daar moest ik helemaal niet over na denken.

Na een tijdje was het zo ver, ik ging naar 3FM met Jorieke mijn begeleider, mijn moeder en Monique van Kans voor een Kind. We gingen naar ‘Superrradio’ met Timur en Rámon.

Jorieke reed ons naar het Mediapark, we moesten ons melden bij het NPO gebouw.

Daar aangekomen moesten we even wachten met een broodje maar dat lange wachten werd wel beloond. Eén voor één kwamen alle radio dj’s een praatje maken. Ik had een shirt met het logo van 3FM, daar liet ik alle handtekeningen op zetten en toen was het zo ver. Ik ging met een mevrouw mee naar de studio’s van 3FM en ik kreeg een rondleiding. Eindelijk was het zover: we hebben Evert ontmoet, de producer van Superrradio en ik ging met Evert; Jorieke, Monique en mijn moeder mochten niet mee in de studio.

Ik ging het laatste uurtje de radioshow meemaken met mijn helden, Timur en Rámon. Ik heb tussendoor veel grappen gemaakt met Timur en Rámon en veel gelachen.

Na het programma kreeg ik nog een handtekening van de beide dj’s op mijn shirt. Toen ging ik op de foto met de dj’s. Al snel moest Timur weg maar Rámon bleef nog om mij privéles te geven achter de knoppen. Dat vond ik heel leuk en toen ik wegging haalde Evert, de producer, nog alle dj’s bij elkaar en toen kon ik nog meer handtekeningen laten zetten en foto’s maken.

Toen ging ik naar Beeld en Geluid, dat was ook heel leuk. En daarna ging ik nog pizza eten in de pizzeria in Bussum, toen ging ik weer naar huis.

 

Ik vond het een superrrgeslaagde dag!

 

Bedankt Kans voor een Kind!

 

Groetjes Delano