Dirk: “Het was de mooiste dan van mijn leven”

13 januari 2018

 

De wensdag van Dirk is eindelijk aangebroken. Dan verschijnt er plots een enorme limousine voor ons huis.... Na even een korte kennismaking zijn we aan de rit naar Hilversum begonnen in een rijkelijk gevulde limo. Op naar de Beste Vrienden Quiz (BVQ), dé wens van Dirk, samen met de aanvraagster van de wens, nichtje Meike, pap en mam en Elise van Kans voor een Kind. Wij werden om 13 uur bij de BVQ verwacht om een middag mee te kijken achter de schermen en opnames bij te wonen én een ontmoeting met Bart Meijer en Tonnie van der Neut.

 

Voorafgaand aan deze toffe middag hebben we een bezoek gebracht aan museum Beeld en Geluid. Dirk, die graag bekende Nederlander wil worden, voelde zich hier als een vis in het water. Hij heeft een opname in Flikken Maastricht gemaakt, nieuws voorgelezen, opgetreden in Toppop met z'n vader en de ontknoping van Wie is de Mol gepresenteerd....

Wat was het gaaaaffff!!

 

Na een heerlijke lunch was het dan eindelijk zover: de eerste bliksemontmoeting met Bart was in het trappenhuis van de studio. Daar werden we uitgebreid rondgeleid door de regisseuse, in de geluidskamer, studio, grime ruimte en wachtruimte voor de kandidaten.

 

Om 14 uur begonnen de opnames en mochten Dirk en Meike op de tribune plaatsnemen. Pap de mam keken mee vanuit de wachtruimte. Dirk genoot... wat was het spannend en gaaf om er nu écht zelf te zitten. De laatst opname mochten wij er met z'n allen zitten en toen dit klaar was toen kwam het mooiste van de hele dag.. De ontmoeting!

Eerst met Tonnie... Hij had alle tijd voor Dirk en wilde de presentatiekunsten zien van Dirk.

Tonnie was onder de indruk :)!

 

En toen was eindelijk het moment aangebroken dat Dirk naar de kleedkamer van Bart mocht samen met pap. Bart had alle tijd en ze hebben als beste vrienden met elkaar gepraat.

Uiteraard zijn er veel foto's van gemaakt en schreef Bart nog een mooie kaart voor Dirk.

 

Dirk kwam met glimlach van oor tot oor terug. Wat een geslaagde dag! De limo stond ons inmiddels al weer op te wachten en als afsluiting hebben we heerlijk gegeten bij de grote M.

 

En om namens Dirk te spreken: "Het was de mooiste dag van mijn leven!"