Dominique in Burgers' Zoo: dolle pret

Het was op 10 maart 2005 toen de krant bij ons op school kwam om een foto te maken van onze klas. Kort daarna kwam er een bus voorrijden om mijn hele klas naar Burgers' Zoo te brengen, want dat was mijn wens om met de hele klas naar Burgers' Zoo te gaan. Ik had het heel moeilijk in de klas en werd veel gepest, vandaar dat we een uitstapje met de hele klas hebben gedaan om er zo weer een beetje doorheen te komen. En dat ze mijn ziekte kunnen accepteren.

 

Het was een geweldige rit in de bus en er werd vrolijk meegezongen en de chauffeur was een gezellige en vrolijke man. We kregen wat te eten en drinken en bij aankomst in het park hebben we van alles gedaan. Eerst hebben we allemaal samen rondgelopen en daarna hebben we in groepjes gelopen.  Het was echt top die dag: we kregen daar nog patat te eten en wat te drinken. Het was goed geregeld.

 

Toen we 's middags naar huis wilden deed de bus het niet. We mochten daarom in de speeltuin spelen tot hij het wel deed. Ik heb van de juffen en kinderen een cadeautje gekregen voor die mooie dag: een schuddebol van een dolfijn want dat vind ik mooi.

Het was voor mij wel een vermoeiende dag. Ik was helemaal op, maar ik heb er echt van genoten. Mijn broer is ook meegeweest. Hij vond het ook mooi. Ik hoop dat veel meer kinderen een wens in vervulling kunnen en mogen laten gaan. Het was super-top onze juf Miriam en juf Marike zijn meegeweest en mijn vader en moeder en broer ook. Het was heel gezellig en ik wil daarom iedereen bedanken voor de mooie dag. Ik zou het zo over willen doen!

 

Groetjes van Dominique