Donnaís wereldweekend in Manchester

Op 9 februari was het dan zover. Wat heb ik mij lang verheugd op dit weekend. Mijn wens om naar het evenement Revelations Endgame te gaan kwam uit.

 

Vrijdagochtend vlogen mama en ik naar Manchester. Daar aangekomen werden we opgewacht door een chauffeur die ons maar het hotel bracht. We hebben onze tassen uitgepakt en zijn daarna naar de plek gegaan waar je je als bezoeker van het evenement moest registreren. Na dat we dat hebben gedaan zijn we de stad in gegaan. We wilden heel graag de bibliotheek bezoeken van Manchester en dat hebben we gedaan. Het was prachtig. Een soort Harry Potter kasteel vol met oude boeken. ’s Avonds hebben we wat gegeten en zijn we vroeg gaan slapen zodat we de volgende dag fris naar het evenement konden.

 

Zaterdag was het zover. Na het ontbijt gingen we naar de plek van het evenement. Dit was echt om de hoek van het hotel. Om 10 uur was de opening. We hadden kaarten voor de eerste rij tijdens de opening en eindelijk kon ik de acteurs uit mijn favoriete serie Pretty Little Liars zien op het podium!!! Iedereen vertelde een stukje over zijn of haar rol in de serie en er was een interview met alle sterren. Daarna vonden de fotoshoots plaats. Ik was superzenuwachtig maar iedereen was ontzettend aardig. Ik had een foto met iedere acteur dat was echt geweldig.de rijen waren heeeeel lang maar ik had van Kans voor een Kind een fastpas en mocht zo de rij voorbij lopen.

 

De regels waren wel streng. Ik mocht zelf geen foto’s maken maar ik kreeg ze allemaal mee naar huis. Bijna niet te geloven dat ik een praatje mocht maken met Sasha Pieterse en ze was nog lief ook! Omdat ze volgende week jarig is had ik een cadeautje mee gebracht voor haar. Een kookboek met Nederlandse recepten in het Engels geschreven. Haar hobby is koken en ze heeft hiervan ook een Instagram account. Ze was superblij met het boek. Aan het einde van de dag hebben we iets gegegeten bij een pizzeria.

 

Om 22 uur ’s avonds begon het Pretty Little Liars feest en zijn mama en ik dus naar het feest gegaan. Je moest je kleden als gala. Superleuk! Het was een soort disco en iedereen zag er prachtig uit. Op het evenement die dag hebben we kennis gemaakt met een meisje (nou ja jonge vrouw) die alleen was het weekend. Ze kwam uit Schotland en was erg aardig. Ik ben het hele weekend met haar on gegaan en ze was ook op het feest. Om 12 uur ’s nachts gingen we naar het hotel. Erg moe dus meteen in slaap gevallen.

 

Omdat we de opening al hadden gezien zijn we op zondag later naar het evenement gegaan. Het eerste dat ik graag wilde zien begon om 11 uur. Rustig ontbijten dus en toen naar het evenement. We begonnen met het bijwonen van een interview met Sasha want ik vind haar het allerleukst. Daarna was er een danswedstrijd en ik won een prijs!!! Ik won een groepsfotoshoot met alle mannelijke acteurs. Mama was jaloers 😁

 

Verder die dag waren alle handtekeningen. Tijdens de handtekeningen was er tijd voor een praatje en mocht je een kadootje geven. Ik had voor alle auteurs stroopwafels meegebracht. Ze vonden het superleuk. Keegan en Brandt wisten zelfs wat stroopwafels waren ! Ik kreeg van alle acteurs een handtekening. Wauw!!

 

Toen was het om 17 uur toch echt afgelopen. De tijd is supersnel gegaan. Wat een geweldige dagen heb ik gehad, een droom die uit is gekomen. Maandag op de terugreis heb ik alleen maar geslapen. Bedankt Kans voor een Kind. Mijn kamer hangt vol met de handtekeningen en ik ben nog steeds aan het nagenieten.

 

Liefs Donna