Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Drie meiden ontmoeten Mainstreet


September 2015

 

Door Stichting Kans voor een Kind zagen Diann Leis, Esmee Natter en Bionda Groot Landeweer een grote wens in vervulling gaan. Na genoten te hebben van een mini-concert van de jongensband Mainstreet in Diepenheim mochten ze hen na afloop persoonlijk ontmoeten en gingen ze samen op de foto.

 

Diann (15 jaar) en Esmee (16 jaar) uit Hengelo en Bionda (12 jaar) uit Neede hadden één grote wens: de jongens van Mainstreet ontmoeten. Deze populaire jongensband is sinds hun deelname aan het Junior Songfestival in 2012 doorgebroken. Stichting Kans voor een Kind had op zondag 6 september jl. een mini-concert geregeld in Herberg De Pol in Diepenheim.

 

’s Ochtends werden de meiden thuis verrast en opgehaald met een limousine en een Hummer. Maar eerst werden ze mooi opgemaakt om er picobello uit te zien voor de ontmoeting met hun idolen. Nadat ze onderweg door de spanning nauwelijks konden genieten van hun koffie met taart, gingen ze dan eindelijk op weg naar het concert. Nadat ze zichtbaar genoten hadden van het concert zagen zij hun grootste wens in vervulling gaan: de persoonlijke ontmoeting met de jongens van Mainstreet. “Dit was zo gaaf, mijn dag kon niet meer stuk”, aldus Bionda. Als afsluiting van deze ontmoeting gingen de meiden met hun ouders nog gezellig samen een hapje eten.