Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Dylan genoot geweldig in Plopsaland

En dan is het zover: de wens die onze zoon Dylan had kon via Kans voor een Kind in vervulling gaan. Dylan wou graag naar zijn grote vriend BUMBA. Even geen ziekenhuisbezoeken en niets moet maar veel mag.

Met een taxibus van OTC werden we naar Oostduinkerke (België) gebracht. Dylan zat voorin en was de koning op een troon. Hij was heel trots en hield alles in de gaten.

Toen alle bagage uitpakken en het park verkennen. De indoor speeltuin was erg leuk. ’s Avonds zijn we naar een restaurant geweest. Daar hebben we lekker gegeten.

De volgende ochtend was Dylan al op tijd wakker. En na het ontbijt zijn we naar Plopsaland geweest. We hoefden niet in de rij te staan en konden zo door lopen. ’s Middags gingen we naar het Bumbatheater. We zaten helemaal vooraan. Dylan en Joyce vonden het best spannend. Maar toen Bumba het podium op kwam begon Dylan heel hard te klappen. Hij was heel erg enthousiast. Toen de show was afgelopen gingen we weer naar het bungalowpark. Onderweg vielen ze allebei in slaap. Samen hebben we nog wat gegeten en daarna gingen we lekker slapen.

Zondag zijn we nog even richting het strand gelopen en na het middageten  zat het er alweer op. De taxi kwam en we gingen terug naar huis.

We hebben geweldige dagen gehad en hebben er enorm van genoten!

 

Groetjes,

Dylan, Joyce, Dennis en Marijke Masselink