Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Een heel bijzondere dag voor Jop

“Vrijdag 7 juni was een bijzondere dag voor Jop: Wensdag. Op deze dag waren er voor Jop veel kleine verrassingen in petto, die het voor hem (en zijn ouders) tot een grootse dag hebben gemaakt.

De feestelijke dag begon met vlaggetjes, want zonder vlaggetjes is het natuurlijk geen feest. En bij feest horen natuurlijk ook cadeautjes en taart. En omdat Jop een echte autoliefhebber is, zit er een mooie miniatuurbus bij.

Maar de verrassing is nog groter als er even later een échte bus komt voorrijden van autobedrijf Zuithof uit Bornerbroek. In deze bus mag Jop vandaag rijden, met papa achter het stuur. Jop bewondert de bus van alle kanten en moet erg lachen als de bus PIEPPP zegt bij het achteruit rijden: oren dicht!

Jop klimt snel in de bus en samen vertrekken we voor een mooie rit naar Hof van Eckberge in Eibergen. Daar worden we allerhartelijkst ontvangen en Jop mag de hele dag doen wat hij zelf graag wil: van cupcakejes versieren (en opeten natuurlijk), tot klimmen en klauteren, tussendoor lekker uitrusten en bijtanken in de snoezelkamer en een buitenwandeling maken langs de dieren. Jop vermaakt zich prima, hij kan heerlijk zijn gang gaan, en de dag vliegt voorbij, zodat we aan het bowlen en het maken van een voederbol voor de wasbeertjes zelfs helemaal niet toe gekomen zijn. Reden om zeker nog eens terug te komen!

Aan het eind van de middag gaan we weer gezellig in de bus. Jop is moe, maar geniet nog volop van wederom een busritje. We rijden naar Pannekoekhuis De Stroper in De Lutte. Ook daar worden we heel gastvrij ontvangen en er staat een mooi versierde tafel klaar. Jop kiest een lekkere pannenkoek en daarna ook nog een toetje. Smullen hoor en erg gezellig omdat de neefjes Rick en Mark er ook bij zijn!

Dan tot slot nog één ritje in de bus naar huis. Moe maar zeer voldaan komt aan deze dag een einde. Ware het niet, dat er toch nog een verrassing is en Jop zich voortaan thuis helemaal kan uitleven, óf juist lekker relaxen, op een prachtige trampoline. Een cadeau om zeker nog lang plezier van te hebben.

Het was echt Jops dag en we zijn erg blij dat we samen met hem deze dag hebben mogen beleven. Hartelijk dank hiervoor aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt en natuurlijk ook aan Annette die Jop hiervoor heeft aangemeld en ook deze dag met ons meebeleefd heeft. En petje af voor alle lieve mensen van Stichting Kans voor een Kind die zich hiervoor inzetten.”