Fausto geniet van Mary Poppins

“Hierbij van ons een groot dank je wel voor onze schitterende dag in Scheveningen. Fausto, zijn zusje Feline en papa Iwan en mama Thea werden afgelopen woensdag 28 juli 2010 om 8.30 uur door Gerrit de taxichauffeur opgehaald. Na een voorspoedige rit kwamen we rond 11 uur aan in Scheveningen. Bij het naderen van het Circustheater zag Fausto gelijk de grote foto van Mary Poppins! “Gaan we daar naar toe?,” vroeg hij opgewonden? Hij vond het helemaal geweldig.

 

’s Ochtends gingen we naar Sea Life. Fausto en Feline vonden de grote roggen mooi en Fausto vond ook vooral de grote bak met Zuid Amerikaanse vissen en de waterval mooi. Daarna hebben we bij het strand lekker gegeten. Fausto ging natuurlijk voor patat! Zijn absolute lievelingseten.

 

Na het eten gingen we naar het circustheater. Fausto was erg onder de indruk van de voorstelling. Hij ging er helemaal in op. Vooral de speciale effecten en met name Mary Poppins die op het laatst over het publiek heen vloog met haar paraplu vond hij fantastisch!

Als klap op de vuurpijl mocht hij ook nog een cadeau uitzoeken. Dat werd natuurlijk de paraplu van Mary Poppins. Die ligt nu steevast naast zijn bed als hij gaat slapen. 

 

Fausto vertelde dat hij echt een enorm leuke dag heeft gehad. Het heeft veel indruk op hem gemaakt.

 

Namens Fausto, Feline en ons heel veel dank voor deze onbezorgde dag!”

 

Groetjes Iwan en Thea Voordouw