Feestweekend voor Thomas en Bram

Op vrijdag 11 mei was het dan zover, weekendje weg naar Noord Brabant! En wat was het een mooi weekend, zelfs het weer was ons gunstig gezind. Op de heenreis nog een enkel drupje regen en verder zon.

 

Wij zijn zaterdag naar de Beekse Bergen geweest en hebben daar een hele leuke dag gehad.  Bram heeft ontzettend  genoten van  alle dieren. Voor Thomas was het af en toe niet spannend genoeg maar  ook Thomas heeft het leuk gehad.  Met de lunch zaten wij op een  steenworp afstand van de olifanten en de apen. Een mooier uitzicht kon niet.

Zondagmorgen namen Karin en Susan Thomas en Bram onder hun hoede en zijn wij (Jan en Heidi) lekker  een ochtend naar de Vogeltjesmarkt in Antwerpen geweest.  De kids hebben gemidgetgolft en heerlijke kaasknabbels  gemaakt. ’s Middags zijn wij op uitdrukkelijk verzoek van Thomas naar een mooi zwembad geweest en hebben heerlijk gezwommen. Thomas en Bram vonden het een feest! ’s Avonds lekker uit eten geweest, steengrillen. Ook dit was een succes. Voor iedereen was het smikkelen geblazen en toen Thomas uitgegeten was heeft hij omgekeerd op de stoel heerlijk naar iedereen zitten kijken. Het was een ontspannen uitje.

Maandag, alweer de laatste dag, hebben wij spetterend afgesloten met de Efteling. Bram, helemaal voorbereid met folders en internet, had er veel zin in en vond het erg spannend.  Zelfs Karin kon haar enthousiasme nog maar net in bedwang houden. Sprookjesbos, bootjes, droomvlucht, carnavalfestival etc. Bram vond het spannend maar ook erg leuk, vooral de piranha (ronde boot in wild water). Thomas kon zich na de eerste (spannende) attractie ontspannen en heeft tot de laatste seconde genoten. Ook hij genoot het meest van de ronde bootjes in het wilde water. Met een nat pak en een heel voldaan gevoel zijn wij om 18:00 uur huiswaarts gegaan. 

Kortom een fantastisch mooi weekend. Dankzij jullie accommodatie (en zakgeld) hebben wij alles ondernomen waar wij in het verleden keer op keer op terug moesten komen. Dat wil zeggen de lengte van een weekendje weg, de attractieparken, uit eten gaan etc etc. Enerzijds is het zo dat onze kinderen natuurlijk gegroeid zijn en dus meer aan kunnen, aan de andere kant is de aanwezigheid van Karin en Susan een hele bepalende factor geweest in het slagen van dit weekendje. Het maakt dat wij wat meer ontspannen waren. Het was voor ons allemaal een druk maar megagezellig en geslaagd weekendje. Wij kijken er met een grote glimlach en een warm gevoel op terug. Bedankt daarvoor.

Een dikke zoen van ons allemaal,

Groetjes Heidi, Jan, Thomas en Bram Duitscher en Karin en Susan.