Frank zijn droomdag bij Ajax

Op 24 april is Frank, samen met zijn familie en Monique Hoogma van Kans voor een Kind, naar een besloten training van Ajax geweest. De ontvangst was fantastisch, waarvoor alle dank aan Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Herman Pinkster en Heini Otto!

Toevallig had Luc dezelfde wens en daarom zijn Frank en Luc samen naar Ajax gegaan. Van de wens van Luc is een eigen verslag met foto’s gemaakt.

 

Frank vertelt: Op dinsdag 24 april mocht ik met de stichting kans voor een kind naar Ajax met samen met papa, mama en mijn broers. We mochten eerst bij een besloten training kijken en konden daar de spelers ontmoeten. Ook ben ik met de spelers op de foto geweest. We kregen daar op het trainingscomplex in de kantine een Lunch aangeboden.

 

Na de lunch zijn we naar het stadion gelopen en hebben we daar een rondleiding gekregen. Dat was ook erg interessant. Daarna nog even naar de souvenirshop; ik wou graag een uitshirt van Ajax maar deze was helaas uitverkocht. Zodra ze weer op de site staan gaan we die bestellen.

 

Nu vond ik het ook wel fijn om even lekker in de auto te kunnen zitten. In Ommen zijn we met ons gezin uit eten geweest bij restaurant de Flater als afsluiter van de geweldige dag. Ik zal hier nog lang van genieten.

 

Groetjes Frank