Geweldige dagen in Rabbit Hill voor Giangelo

Hallo Stichting Kans voor een Kind

 

Wij zijn een midweek naar Landal Green Parks Rabbit Hill in Gelderland geweest en hebben het geweldig gehad. Bedankt hiervoor!

We werden opgehaald door Gerrit de chauffeur van OTC, hij kwam met een bus en we werden door onze buren en familie uitgezwaaid. We hebben samen met Gerrit boodschappen gedaan voor ons huisje en zijn toen naar het park gegaan. Daar hebben we elke avond gegeten in een restaurant en elke ochtend hadden we een lekker ontbijt in ons huisje, ook ’s middags hebben we lekker gegeten in ons huisje. Het eten was erg lekker.

In het park was veel te beleven, er was een indoor speeltuin, een zwembad, een buiten speeltuin, je kon midgetgolfen, fietsen huren en Bollo de beer liep in het park. Giangelo vond het wel een beetje eng maar hij heeft Bollo toch een handje gegeven. Elke dag was er iets te doen, we hebben geknutseld en we hebben dieren gevoerd, er waren allemaal konijntjes in het park. Ook konden we lekker wandelen met onze hond, die ook mee mocht op vakantie, want we zaten midden in de bossen. Ook zijn we nog een dagje naar de Koningin Juliana Toren geweest, dat was erg leuk.

We hadden prachtig weer en hebben erg veel plezier gehad. Giangelo heeft het er nu nog over en ook de tas die hij gekregen heeft vind hij erg mooi, hij neemt hem elke dag mee naar school. Toen we naar huis gingen hebben we nog lekker gegeten bij Mc Donalds.

 

Onze vakantie was erg mooi en leuk en we hebben genoten. Bedankt voor de ze mooie dagen!

 

Groetjes familie Abbink