Heracles laat kinderen genieten

Fotoboek Heracles Almelo-NEC


Jens, Bo, Jort, Martijn, Ties, Dion, Larissa, Giangelo, Stijn en Mats waren door de acht leden van skybox 7 van Heracles Almelo en in samenwerking met de kinderafdeling van het ZGT Almelo en Stichting Kans voor een Kind uitgenodigd om de wedstrijd Heracles Almelo-NEC bij te wonen. Alle kinderen mochten iemand mee nemen.

 

Als echte VIP gasten werden de meisjes en jongens ontvangen door Hugo Biemans (Versteeg BV) en Jan ter Horst (Bam Wegenbouw). Voordat de wedstrijd, begon kon er heerlijk genoten worden van patat, frikadellen, broodjes en drinken. Ook kwamen Nick Hengelman, Thomas Bruns en Tim Breukers voor de wedstrijd even gezellig met de jonge gasten praten.

 

Ook in de rust werden ze allemaal heerlijk verwend met hapjes en drankjes in de warme skybox.

 

De wedstrijd zelf was niet echt een topper, maar dat kon de vreugde niet drukken. De kinderen en hun begeleiders genoten van deze bijzondere middag. Ook de gastheren genoten van de blije gezichten en de enthousiaste reacties.

 

Na de wedstrijd kregen alle kinderen een mooie Heracles Almelo-sjaal mee. Lerin Duarte, Luis Pedro en Jason Davidson kwamen ook nog langs en deelden  handtekeningen uit.

 

Iedereen heeft met elkaar een geweldige middag gehad en de kinderen zullen hier nog vaak aan terugdenken!

 

Namens de kinderen bedankt Stichting Kans voor een Kind alle leden van skybox 7: Erdo voor gevel en dak, Versteeg glas bv, BAM Wegen bv., BAM utiliteitsbouw, Hendriksen Accountants en adviseurs, Engberink Technische Installaties, Ter Horst Woondekor en pr8 architecten.

 

Foto’s: Wim van ’t Hoff.