Het droomweekend van Mique

Juni 2016

 

Mique had een grote wens, namelijk om naar Disneyland Parijs te gaan. Op 3 juni 2016 was het dan eindelijk zover. Mique vertelt haar belevenissen in haar eigen bewoordingen, dus onbewerkt, in haar eigen woorden.

 

“Dankzij sticting kans voor een kind is mijn harte wens in vervulling gegaan . ijndelijk was het zo ver en ging ik zamen met mijn moeder op vrijdag 3 juni 2016 midden in de nacht met de bus naar parijs . ik vond de rijs heel erg leuk en ik hep ook een betje geslapen in de bus. toen we smidags bij de hotel afgezed zijn zijn we gelijk naar het disneypark gegaan.

 

we keeken onze ogen uit wat was dat mooi en groot het allermooiste vond ik de parade. disney viguuren ik kreeg een hand van de vader van pinokio, een knuffel van pinokio en iedereen swaaide naar mij i=en ik zwaaide vrienndelijk treug. savons gingen we weer treug naar ons hotel was een echte pieraten schip kamer met een pieraten vogel en een echte pieraat. heerlijk in bad gezeten en vroeg naar bed ik was heel erg moe .

 

de volgende mrgen hebben we genoten van het ontbijt met crosans en fruit en dringken en jam je kon gwoon alles paken wat je hebben wou, en toen gingen we naar disney studios we gingen als eerste naar de stunt show weet je wie we daar hadden gezien ? cars en heel veel outows en motoren.en vuur! darna zijn we in heele enge atraksis geweest we hebben gegild. ook ben ik met micy mous op de foto geweest en daarna hebben we een franzse ijsje genomen. smidags weer naar de parade gweets wand die vond ik mooi ik wou tijgertje aan zijn staart paken maar helaas kon dat niet jamer genoeg .ook zjn we naar frozen geweest. om 11 uur savons begon de vuurwerk show dat vond ik cool . midden in de nacht weer treug naar het hotel wat was ik moe snel naar bed.”