Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Het feest van Pien uit dankbaarheid

Van de mensen van Kans voor een Kind mocht ik een wens doen. Dit was een verrassing, want ik wist niet dat dat mocht. Er kwam zomaar een mevrouw die vroeg wat voor een wens ik had. Mijn wens is altijd dat ik wens dat kanker niet bestaat, maar dat kon ze natuurlijk niet uit laten komen. Na even nadenken zei ik dat ik wel graag een feest wilde, om te vieren dat ik beter ben geworden! De mevrouw was heel aardig en dacht dat dit wel een wens was die ze voor mij misschien wel uit konden laten komen. Zij werkte in een ziekenhuis, dus ik denk dat zij wel weet dat het helemaal niet leuk is om ziek te zijn.

 

Een tijdje later kwam Lionne bij ons om verder te kletsen over wat ik precies bedoelde met mijn wens. Ik mocht vertellen wat mij leuk leek. Ik vertelde dat ik het heel leuk zou vinden als het een groot feest zou worden met mensen die belangrijk voor mij zijn. Ook leek het mij leuk als er kinderen konden blijven en we een slaapfeest konden maken.. Dat leek mij wel heel gaaf!

 

Suus heeft zelfs nog foto's gemaakt voor een mooie uitnodiging. Ik voelde me net een belangrijke filmster..
Op de dag van mijn feest ging ik ’s morgens met mama naar de stad. Ik dacht dat we nog een boodschap moesten doen, maar Lionne had stiekem met mama afgesproken. Dat was voor mij een verrassing. We gingen naar de kapper, waar mijn haar mooi werd opgestoken. Ook kreeg ik super coole make up op, met blauw en groen. Dit vond ik wel erg leuk, want normaal mag ik niet zoveel make up op buiten. Ik was klaar voor mijn feest!

 

Er was een hele mooie plek gevonden waar we mijn feest gingen vieren. En als klap op de vuurpijl mochten er zelfs nog mensen blijven slapen! Mijn feest was erg gaaf, met familie, vrienden, vriendinnetjes van school, buren en zelfs mijn oude juf was nog gekomen.
Er kwam een clown, waarmee we gingen zingen en die allemaal geintjes uithaalde. Later kwamen er twee mensen van een pannenkoekenhuis om allemaal pannenkoeken te bakken voor iedereen. Je kon zelf kiezen wat je op de pannenkoek wilde, ze waren erg lekker!
Iedereen die uitgenodigd was, was ook gekomen en vonden het net als mij een heel leuk feest!
’s Avonds waren alle matrassen boven op de rij gelegd en hadden we één groot bed voor ons slaapfeest. We gingen pas heel laat slapen, maar dat kwam omdat we heel veel gelachen en gekeet hebben.


Ik heb heel erg genoten van mijn super feest en ben heel blij dat dit zomaar mocht van de mensen van Kans voor een Kind'

Groetjes van Pien

Wij als ouders hebben ook erg genoten van het feest! Voor ons was het een soort van afsluiting van een verschrikkelijke periode. Intens dankbaar dat we een feest te vieren hadden! Dat dit mogelijk werd gemaakt door Stichting Kans voor een Kind was erg hartverwarmend. Fijn om te ervaren dat mensen met zoveel passie iets mogelijk proberen te maken voor je kind. Het is prettig dat mensen meevoelen met hetgeen je kind heeft door moeten maken. Super lief en onvergetelijk! Ook voor onze zoon was dit een super feest, wat het voor ons dubbel geslaagd maakte. Want ongewild heeft hij ook een tijd minder de aandacht gehad in een onzekere periode. Wij hebben die dag weer veel mooie herinneringen erbij kunnen maken, van onze stralende kinderen!

 

Heel erg bedankt namens ons allemaal!

 

Groetjes Danny, Joseline, Pien en Teun Kann.