Ians droom komt uit: Disneyland Parijs

2 mei 2018

 

Om half twee eindelijk was het zo ver! We gaan zo naar Disneyland Parijs. Wat hadden ze er veel zin in. Om half drie in de auto en op weg naar Goor om daar op de bus te stappen naar Disneyland. Het was een hele reis maar dat was het allemaal waard.

 

Naar heel wat uurtjes kwamen we in het hotel aan en konden we inchecken. Een geweldige kamer voor ons. Eerst even rustig gezeten en gegeten en toen nog even naar het park waar de magie tot leven komt.

 

De volgende ochtend hebben we genoten van het uitgebreide ontbijt en zijn we naar Disneyland gegaan en hadden we een meet and greet met de Disney figuren met lunch erbij. Ian vond het geweldig. Samen op de foto en heerlijk eten. Na de meet and greet zijn we het park in gegaan en hebben we genoten van de mooie attracties en de mooie optocht. Hyperspace mountain vond hij geweldig. Een achtbaan die over de kop gaat met 2 loopings en een geweldige show er om heen in het donker. De wachttijden waren niet heel erg lang dus we hebben best wat attracties kunnen nemen. Even terug naar het hotel om te eten en daarna weer terug voor wat attracties natuurlijk en de magische vuurwerk show. Dat is echt een aanrader wat was dat mooi! Rond 23:45 terug in het hotel en binnen 5 minuten sliepen de jongens. Het was een dag vol indrukken.

 

De volgende ochtend eerst ontbijt en op naar het park. Disney studio zijn we even geweest maar alleen ratatouille vonden de kids leuk. Dan maar naar het Disneyland park. Thunder mountain its a small world en pirats of the Caribien waren onder andere attracties die we nog eens bezochten en zo nog meer. Te veel om op te noemen. Even terug naar het hotel om wat rust te nemen. Dylan is met zijn vader even naar het zwembad in het hotel geweest en Ian heeft even heerlijk gerust in het ligbad. Daarna heerlijk gegeten weer en nog even terug naar het park.

 

De volgende ochtend was het zover. We zouden weer terug gaan naar huis maar voordat we zouden gaan wouden de jongens nog voor de laatste keer in de Hyperspace mountain. Tuurlijk eerst nog even ontbijt en op naar het park. Het was zaterdag dus een flink stuk drukker maar het wou precies nog een keer. Hyperspace mountain voor de laatste keer. Nog even langs de McDonald voor we de bus in moesten en dat was het dan.

 

Wat hebben we genoten van deze fantastische dagen. Onvergetelijk. We gaan hier nog lang over praten en na genieten. Bedankt voor alles. Het was geweldig.