Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Indy mag paardrijden op het strand

 

Augustus 2016

 

De wens van Indy ging in eindelijk vervulling: paardrijden op het strand bij zonsondergang in Zandvoort.

 

De avond voor de dat wens in vervulling ging kon Indy niet slapen van de opwinding en spanning. Na een lange nacht begint de dag.

 

Om 8.00 zijn we opgestaan, hebben we ons snel aangekleed, hebben we wat gegeten en gingen we op weg naar Zandvoort. Na vier uur in de auto te hebben gezeten kwamen we aan het prachtige NH Hotel in Zandvoort. Hier hadden ze alles perfect geregeld en hadden we een kamer met zeezicht! Dit maakte natuurlijk alles compleet. Indy was helemaal blij en heeft onzettend genoten.

 

Na alles geïnstalleerd te hebben, zijn we aan het eind van de middag naar de manege gegaan waar ons een heerlijke bbq stond te wachten . Aan alles was gedacht. Toen we uit waren gegeten mocht Indy haar paard poetsen en zadelen. Wat een stralend gezicht, ze was zo erg blij!

En toen gebeurde het: een rit van 3 uur . Eerst 2 uur door de duinen met een prachtig uitzicht en daarna nog een uur op het strand. Galopperend met zonsondergang over het strand. Alsof het zo moest zijn, het zonnetje weg zakkend in de zee. Het kon gewoon niet beter.

 

Een maal terug in het hotel, helemaal moe maar met een brede glimlach op het gezicht, viel Indy in slaap. Indy haar dag kon niet meer stuk.

 

Stichting kans voor een kind en in het bijzonder Lionne, dit is een dag om niet meer te vergeten!

 

Groetjes Indy en Corine