Ivars bezoek aan Tottenham Hotspur

Op 10 februari mocht ik van Kans-voor-een-kind naar een wedstrijd van Tottenham Hotspur, mijn favoriete voetbalclub. We hadden geluk want we mochten naar één van de belangrijkste wedstrijden van het jaar, the North London derby, Spurs vs. Arsenal.

 

Eerst moest ik heel vroeg uit bed want we moesten om half 8 's morgens op Schiphol in het vliegtuig zitten. Na 40 minuten vliegen waren we in Engeland. Met de taxibus naar het hotel, en direct terug de taxi in naar het stadion. De Spurs spelen in het Wembley-stadium vanwege de bouw van een nieuw stadion voor hunzelf. Het was een mooi stadion, erg groot en alles was heel goed geregeld.

 

Op zoek naar onze plek werden we geholpen door alle mensen die werken bij het Wembley stadion. In vak 202 werden we verwacht door Marthy, zij was die dag mijn persoonlijke begeleider, een heel erg aardige mevrouw die drankjes en dekens voor mij regelde want het was erg koud en nat tijdens de wedstrijd. De Spurs wonnen ook nog de wedstrijd met 1-0. Het zingen door de supporters was erg mooi en we hebben samen gezongen! Nog mooier dan bij Go Ahead Eagles… Na de wedstrijd mochten we nog in the Three Lions Lounge wat drinken met live muziek en koek enz. enz. Daarna met de Underground terug naar het hotel. Heel moe om negen uur al naar bed.

 

De volgende dag hebben we de nieuwbouw van White Hart Lane bezocht, met de Underground (metro). Heel erg groot, heel veel glas, en midden in een woonwijk. Ook mocht ik met het symbool op de foto wat vroeger op het oude stadion op het dak stond. Ook zijn we bij de fanshop geweest van the Spurs. Daar was van alles en nog wat met allemaal het logo van the Spurs er op. Op maandag zijn we nog naar een markt geweest, en hebben we de M&M store in London bezocht.

 

Dinsdags met de taxi terug naar het vliegveld en zijn we teruggevlogen met BA738. Bij aankomst op Schiphol mocht ik in de cockpit even achter de knoppen zitten. Erg mooi om te zien.

 

Het was een geweldig leuk weekend. Heel erg bedankt allemaal! Vooral Marthy in het Wembley-stadium, Katja om alles te regelen en natuurlijk Kans-voor-een-kind die dit allemaal voor mij heeft geregeld! SUPERRR!

 

Met vriendelijke groeten,

Ivar

 

Commentaar van André, de vader van Ivar:

"Het was ge-wel-dig. Na het nogmaals zien van de foto's zojuist wordt ik er opnieuw erg blij van...!"