Jeffrey op bezoek bij Frans Bauer

Op woensdag 10 oktober 2005 was het dan eindelijk zo ver. Jeffrey mocht naar een concert van Frans Bauer. Om goed half 5 werden wij opgehaald door Leonie en Ruud. Eerst gingen wij lekker uit eten naar De Fusting waar Jeffrey zich te goed heeft gedaan aan de spareribs. Hij kreeg niet eens alles op maar dat was geen probleem. Hij mocht de rest meenemen naar huis. Ook mocht Jeffrey helpen in de keuken om de toetjes te maken en dat is hem goed gelukt. Vol trots kwam hij aan met de dame blance en sorbet.

 

Voor hem hadden ze er nog een speciaal tintje aangeven door er een sterretje in te zetten. Na het eten ging het dus richting schouwburg waar hij een concert zou bijwonen van Frans Bauer. Jeffrey was erg opgewonden en uitgelaten. Toen we daar aankwamen kreeg Leonie te horen dat het al was geregeld dat Jeffrey Frans persoonlijk zou mogen ontmoeten. Dit was een grote wens van Jeffrey en tot op het laatste moment wisten wij niet of dit zou gaan gebeuren.

 

Jeffrey was zo ontzettend blij. Op een gegeven moment werd hij meegenomen door Marja. Zij werkt bij de schouwburg en Jeffrey mocht van haar wat uitzoeken. Hij kwam vol trots terug met een mooie pet met verlichte letters Frans Bauer.

Toen het concert was begonnen mocht Jeffrey het podium op. Dit was ook een grote verrassing. Hij heeft met volle teugen genoten. Ook heeft Jeffrey het horloge van Frans gekregen wat hij zelf om had. De hele zaal viel stil en toen Jeffrey weer naast mij zat moest hij zo ontzettend huilen zo blij was hij. Na het concert vond de persoonlijke ontmoeting plaats. Het was met 1 woord fantastisch. Een mooie cd heeft hij ook nog gekregen van jullie stichting. Hij is met dit alles echt super blij.

 

Dit was een avond om echt nooit meer te vergeten en dit alles is te danken aan jullie Stichting Kans voor een Kind. Echt geweldig wat jullie voor Jeffrey hebben gedaan en hebben geregeld. Ook de taxi chauffeur Ruud die ons van huis haalde en de hele avond bij ons is gebleven samen met Leonie heel heel erg bedankt.

 

En Judith, ik heb begrepen dat jij tot op het laatst ook nog van alles hebt geprobeerd om de persoonlijke ontmoeting inderdaad te laten plaats vinden, hiervoor ook heel veel dank. Onze dank gaat met heel ons hart uit naar iedereen die hier aan heeft meegewerkt.

 

Michel, Carola en Jeffrey