Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

Jeremy vindt Disneyland prachtig

Daar staat de hele familie uit Oldenzaal. Samen op Frans grondgebied, op het terrein van Disneyland Resort Parijs. Mede dankzij de Stichting Kans voor een Kind was het voor de Oldenzaalse familie mogelijk om een reis te maken naar de Franse hoofdstad. Van 25 tot en met 27 juli 2005 vermaakten ze zich opperbest bij Mickey Mouse, Pluto, Donald Duck en alle andere Disneyvriendjes.

 

Jeremy, die lijdt aan de ernstige spierziekte Morbus Duchenne, toonde bij zijn wensvervulling zijn goede hart. Hij wilde namelijk graag dat zijn familie met hem meeging naar Parijs. De Stichting Kans voor een Kind maakte, samen met de bereidwillende medewerking van de Stichting Akzon en Asito (de werkgever van Jeremy's vader), dit voor hem mogelijk.

 

Zodoende kon niet alleen Jeremy (9) van een welverdiend uitstapje genieten, ook zijn broertjes en zusjes Kelly (7), Tiffany (6), Yasmeen (3) en Leroy (1) hadden de tijd van hun leven. Vooral de ontmoeting met Mickey Mouse zal Jeremy altijd bijblijven. "Dat is namelijk zijn lievelingskarakter", vertelde zijn moeder. Ook het verblijf in het hotel vond de familie erg geslaagd. "Het was heel luxe en goed verzorgd. We hebben echt een hele mooie reis gehad.

 

Bedankt!"