Word jij ons nieuwe bestuurslid
PR & Communicatie?
Bekijk de vacature

JoŽl leeft zich uit in Plopsaland

24 Juni 2016

 

Op vrijdag 24 juni was het dan zo ver. Joël en de rest van de familie Gossink mochten afreizen voor een weekendje Plopsaland. Daar was de keuze van Joël op gevallen. Als groot liefhebber van kabouter Plop en Bumba belooft het een groot feest te worden.

 

Op vrijdagmiddag hebben we eerst heerlijk gezwommen in het zwembad van park de Huttenheugte. Slapen in vreemde bedden is inmiddels geen probleem meer voor onze grote vent van bijna 10 jaar.

 

Zaterdagochtend na het ontbijt was het dan zo ver. We gingen naar Plopsaland. Wat een geweldige ontvangst zeg! Bumba stond Joël en z’n zussen Jonna en Sarah al op te wachten. Later kwam kabouter Plop ook nog bij de ingang staan, super.

 

In het park waren er gave attracties waar Joël en zijn zussen geen genoeg van konden krijgen. Vooral het schip en de zweefmolen waren favoriet van Joël. Maar het liefst ging hij met Jonna in de achtbaan. In het begin wat aarzelend, maar na 10 keer ook met de handen in de lucht en al gillend, net als de andere kinderen. In de middag was er een Bumba show, ook nog eens zijn favoriete show; Bumba in het circus. Magico magico. Echt top. Bij de meet en greet met Bumba en Bumbalou was Joël dan ook bijna niet meer van het podium te krijgen.

 

We moesten echt als laatste mensen uit het park ‘gezet’ worden, het was een groot succes dus. Zeker toen we Joël vertelden dat we er zondag nog weer naar toe mochten. Hij sprong bijna een gat in de lucht. Die zondag was het weer een groot feest, want als Joël iets leuk vindt, is het niet erg om nog een keer hetzelfde mee te maken zeg maar.

 

Maandagochtend nog even heerlijk gezwommen, en toen gingen we weer naar huis.

 

Het hele gezin heeft erg genoten. We zijn echt vreselijk verwend door Stichting Kans voor een Kind. We willen hen en alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt, dan ook hartelijk danken!