Jolijn gaat met vriendinnen de lucht in

Op 10 mei was het dan eindelijk zo ver. ’s Ochtends vroeg om een uur of 8 kwam de taxi ons (ik en mijn 4 vriendinnen) ophalen. Eerst dronken we nog een kopje koffie met z’n allen en toen gingen we op weg. Het was nog best een eind en omdat we nog moesten lunchen, zijn we even bij een wegrestaurant gestopt.

Toen we bij het Skydivecentrum in Roosendaal aankwamen, hebben we daar ook nog even wat gedronken, omdat we een halfuurtje te vroeg waren. Toen we aan de beurt waren moesten we eerst een pak aan, helm en haarnetje op, en brilletje mee. De instructies werden gegeven via een televisie, en later nog een keer door de instructeur.

Toen mochten we de ruimte in, waar de windtunnel stond. Iedereen mocht vijf keer 1 minuut in de windtunnel, samen met de instructeur. Het was in het begin best spannend, maar het was echt heel erg leuk! Hoe vaker je het deed, hoe beter het ging. Aan het eind gingen we samen met de instructeur nog een keer helemaal tot aan het plafon!

Na afloop zouden we daar nog wat eten, maar omdat het nog vrij vroeg was zijn we eerst nog even met de taxichauffeur naar de outlet om de hoek gegaan.

Om 4 uur verzamelden we weer en gingen we avondeten bij het skydivecentrum.

Het was een ontzettend leuke dag en ik wil iedereen die hieraan heeft meegeholpen heel erg bedanken! –

Jolijn