Lauryn is een ware amazone!

Juni 2017

 

Na fijne liefdevolle voorgesprekken waarin Lauryn haar wensen tot in detail werden besproken met Marijke de Winter was het zaterdag 10 juni zover: Lauryn haar Kans voor een Kind-dag.

Allereerst werden Lauryn en zelfs Lauryn haar grote broer Yorn al enorm verwend door Marijke zelf. Ze kregen allebei een prachtig dekbedovertrek. Deze zijn nog steeds favoriet.

Daarna werd Lauryn enorm verrast door Guus Lemmink met zijn prachtige Audi R8. Hij heeft voor deze gelegenheid de auto met stickers ‘Lauryn Racing’ beplakt. Geweldig! Lauryn keek haar ogen uit. Des te meer toen zij de ‘kofferbak’ mocht openen en daar vele mooie ballonnen uitkwamen.

Lauryn mocht samen met haar broer Yorn voorin plaatsnemen in deze prachtige auto. Ze straalden van oor tot oor en gingen op weg naar de Boerderijcampus, locatie Erve Meinders te Tilligte voor het vervolg van Lauryn haar wens. Ze werd daar opgewacht door Frank Ensink, de fotograaf, en Marjolein Braamhaar, de paardrij-instructrice van de manege aldaar.

Na uitvoerig nogmaals de Audi R8 te hebben bewonderd en mee op de foto te zijn geweest werden wij binnen onthaald door Eliana, een bewoonster van de Boerderijcampus. Het was hier mooi versierd en mochten wij genieten van een heerlijke taart en een door haar vers gebakken cake.

Hierna ging de lang gekoesterde wens van Lauryn in vervulling. Zij kreeg paardrijles. Samen met Marjolein heeft zij haar lespony Silas opgezadeld en verwend met een poetsbeurt. Lauryn straalde van blijheid. En dan het moment dat zij er op mocht. Als een volleerd amazone zat ze op Silas. Prachtig voor ons allemaal om haar zo vervuld van geluk te mogen zien! Het ontroerde ons allemaal. Frank heeft dit moment van Lauryn zo prachtig vastgelegd. Marjolein betrok Yorn er ook heel mooi bij. Na een aantal instructies in de binnenbak werd het tijd voor een kleine buitenrit. Lauryn genoot met volle teugen! Ook dit werd heel mooi vastgelegd door Frank. Na het rijden mocht Lauryn de manen van Silas vlechten. Na Silas goed verzorgd te hebben en een dikke knuffel te hebben gegeven, kwamen wij aan bij het laatste gedeelte van haar wens: heerlijke verse pannenkoeken, gebakken door Eliana, stonden te wachten om lekker verorberd te gaan worden.

Tot slot kreeg Lauryn nog een heel groot cadeau. Wat mooi verpakt was met een eigengemaakt armbandje en een zelf gehaakte pony sleutelhanger door de bewoners van de Boerderijcampus, kreeg zij 10 privé paardrijlessen van een uur cadeau. Lauryn kon haar geluk niet op.

 

Lieve Marijke & lieve mensen van deze prachtige Stichting Kans voor een Kind, ontzettend bedankt voor deze geweldige onvergetelijke dag van Lauryn! Wij vonden het zo hartverwarmend dat wij en met name Lauryn hier zo ontzettend trots en mooi op terugkijken! Ook Guus, Frank, Marjolein, Eliana en Tanja van de Boerderijcampus ontzettend bedankt voor jullie liefdevolle bijdrage! Prachtig wat jullie doen!