Legoland, wat een feest voor Bram

Wij dachten dat Bram een onvervulbare wens had, namelijk ‘alles van lego’. Wat was het dan ook een verrassing dat Lionne van Stichting Kans voor een Kind kwam met het prachtige nieuws dat we naar Legoland zouden gaan! Bram was zó enorm blij, hij wilde wel graag meteen weg. Hij moest helaas nog twee weken wachten en wat is dat lang als je vijf jaar bent en iets gaat doen waar je hééééééél veel zin in hebt.

Twee weken later, op donderdag 3 september, was het zover en zijn we op weg gegaan naar Legoland. Omdat het vrijdag de hele dag regende, zijn we op het vakantiepark gebleven, waar een geweldig zwembad met prachtige glijbanen, een golfslagbad, en een stroomversnelling ontzettend veel plezier gaven. Ook de indoor speelhal was een groot succes voor de kids.

Zaterdag en zeker zondag was het weer een stuk beter, en zijn we twee volle dagen in Legoland geweest. Bram en zijn zus Imke hebben het geweldig naar hun zin gehad in het park. Het verkeerspark was bij onze kinderen echt favoriet. Hier konden ze in elektrische autootjes rijden door een verkeerstuin met stoplichten, een rotonde, een heuse wasstraat en een echt nep tankstation. Ook was het prachtig om alle Lego-creaties te zien in Miniland. We hebben samen onze ogen uit gekeken naar alle knappe bouwwerken. Twee volle dagen hebben we enorm genoten en ontzettend veel mooie herinneringen gemaakt! Maandag was het tijd om weer op weg naar huis te gaan. Na nog een heerlijk ontbijt, buiten bij ons mooie huisje, hebben we Legoland gedag gezwaaid.

 

Wat zijn wij oprecht ontroerd en dankbaar dat de Stichting Kans voor een Kind de wens van Bram zó geweldig heeft vervuld. Jullie hebben Bram ontzettend blij gemaakt en na een zware tijd was het voor ons ontzettend fijn om hem zo te zien stralen en genieten!!

 

Groet Bram, Imke, Christi en Raymon Semmekrot